Let op! Door de drukte bij PostNL en DHL kan het langer duren voordat je bestelling is afgeleverd. Bij levering door een lokale EP:Winkel (indien mogelijk) blijft de levertijd 1 werkdag

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Inbouw vriezers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vriezer.

Wilt u liever dat uw vriezer onderdeel wordt van uw keuken? Kies dan voor een inbouw vriezer. Deze is in diverse uitvoeringen en maten verkrijgbaar, waaronder de tafelmodel vriezer (tot 85 cm hoog) en de gewone vrieskast (hoger dan 85 cm). Ook als u reeds een ingebouwde vriezer heeft, zijn er diverse mogelijkheden om over te gaan tot vervanging bij een eventueel defect. Kom naar de EP:Winkel voor meer informatie.

Nismaten

Voordat u uw keuze maakt wat voor soort inbouw vriezer u wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken waar u de vriezer wilt plaatsen. Hierna is het belangrijk om te meten wat de nismaten van de kast betreffen. Hierdoor bent u er zeker van dat de vriezer in uw keuken geplaatst kan worden. Op basis van ons advies over de nismaten van vrieskasten en onderbouw vriezers kunt u de nismaten op de juiste manier opmeten. Hierdoor bent u er zeker van dat uw huidige deur(en) gebruikt kunnen worden en zullen passen.

Advies over de nismaten van vriezers
Advies over de nismaten van onderbouw vriezers

Scharniersysteem

Er zijn twee soorten deurmontagesystemen, of scharniersystemen, mogelijk voor inbouw vriezers, namelijk deur-op-deur montage, of vlakscharniersysteem, en sleepdeur montage. Met een deur-op-deur montage wordt de meubeldeur en de deur van uw inbouw vriezer met elkaar verbonden: de meubeldeur is hiermee direct aan de vriezer gemonteerd. Met een sleepdeur montage wordt de meubeldeur via een geleider met de deur van uw inbouw vriezer gemonteerd, de meubeldeur is in dit geval vast aan de kast bevestigd. Bij het openen en sluiten glijdt de meubeldeur over de rails. Een sleepdeur montage kan omgezet worden naar een deur-op-deur montage, andersom kan dit niet.

Advies over het scharniersysteem