16.395 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


Loewe staat voor onderscheidend, Duits vakmanschap. Met een Loewe maak je een statement. Maar het is niet alleen design. Ook is er veel aandacht besteed aan beeld en geluid, zodat deze eveneens top zijn. Neem bijvoorbeeld de Loewe bild OLED TV's, met perfecte zwartweergave. Desgewenst kun je het geluid nog verbeteren met diverse Loewe klang luidsprekers.

Loewe brengt elk kwartaal een eigen online magazine uit, met nieuws en promoties. Dit magazine kun je op deze pagina bekijken.

Mimi Defined: het geluid van de TV afgestemd op jouw gehoor

Niet iedereen heeft hetzelfde gehoor en hoort even goed. Dat heeft ook invloed op hoe je TV kijken ervaart. Loewe heeft daarvoor een oplossing. Op de website van Loewe  kun je controleren of jouw TV Mimi Defined ondersteunt. Met de gratis Mimi Hearing app (verkrijgbaar in je app store) test je vervolgens je gehoor, waarna je een code krijgt die je op de TV invoert. Er wordt nu een apart geluidsprofiel aangemaakt op basis van jouw gehoor. Als je dit selecteerd wordt het geluid hierop aangepast en hoor je alles optimaal. Een unieke functie die echt verschil maakt.

Populaire Loewe producten

Onze meest populaire Loewe producten.