12.317 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Standaard bezorgservice (gratis)

TV’s t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door DHL. Na je bestelling krijg je een trackingcode waarmee je de bestelling kunt volgen. Als je op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kun je de bestelling bij een DHL-afhaalpunt ophalen. DHL kan helaas geen oude apparaten retour nemen.

TV’s groter dan 43 inch en grote apparaten worden door een EP:Ondernemer bezorgd. Deze neemt contact met je op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt het apparaat tot aan de voordeur gebracht. Eventueel wordt het oude apparaat mee terug genomen, maar dit dient al bij de voordeur te staan en schoon te zijn. Wanneer je voordeur niet op de begane grond is, kun je kiezen voor de hieronder genoemde Complete bezorgservice.

Complete bezorgservice (29,95 euro voor witgoed, 49,95 voor TV, 59,95 voor een side-by-side koelkast of fornuis)

Bij de complete bezorgservice wordt het apparaat ook uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten – stekkers en kabels. Binnen je woning kan het apparaat één verdieping hoger of lager neergezet worden. Na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en het oude apparaat desgewenst ook. Het oude apparaat moet wel afgekoppeld en schoon zijn. Als je voordeur niet op de begane grond is en er geen lift in het pand is, kan je bestelling t/m de tweede verdieping bezorgd worden. Wanneer de voordeur op een hogere verdieping dan de tweede is, kun je dit aangeven bij de ondernemer. Hier kan wel een toeslag voor gevraagd worden.

Bij een TV bestaat de complete bezorgservice uit (meer informatie):

  • Uitpakken en neerzetten op gewenste plek (t/m 2e verdieping)
  • Retour oude apparaat (indien gewenst) en meenemen verpakkingsmateriaal
  • Aansluiten op bestaande aansluiting
  • Installatie zenders
  • Verbinden met netwerk

Bij een groothuishoudelijk apparaat (zoals een wasmachine of koelkast) bestaat de complete bezorgservice uit (meer informatie):

  • Bezorging apparaat op gewenste plek (alleen op de begane grond)
  • Retour oude apparaat (mits droog, schoon en afgekoppeld bij de drempel)
  • Uitpakken, plaatsen en aansluiten op bestaande voorzieningen, zoals stopcontact, waterkraan en waterafvoer

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (TV)

TV ophangen aan de muur (69,95 euro)
De EP:Ondernemer hangt je nieuwe TV netjes op en gaat pas weg als jij tevreden bent. De muurbeugel moet je wel zelf aanschaffen.

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (vrijstaand witgoed)

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar (19,95)
Wil je je nieuwe wasmachine of droger plaatsen in de badkamer? Laat de wasmachine dan door onze vakmonteurs aansluiten op een trekschakelaar.

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar (39,95)
​Will je meerder apparaten plaatsen in de badkamer? Laat de wasmachine of droger dan door onze vakmonteurs aansluiten op een dubbele trekschakelaar.