26.166 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Afhalen

Wanneer je ervoor kiest om je bestelling af te halen in de winkel, wordt het artikel oor de winkel voor je apart gehouden of besteld. De winkel zal je laten weten wanneer je je bestelling af kunt halen.

Gratis bezorgd vanaf 99,-

TV’s t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door DHL. Na je bestelling krijg je een trackingcode waarmee je de bestelling kunt volgen. Als je op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kun je de bestelling bij een DHL-afhaalpunt ophalen. DHL kan helaas geen oude apparaten retour nemen.

TV’s groter dan 43 inch en grote apparaten worden door de lokale winkelier bezorgd. Deze neemt contact met je op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt het apparaat tot aan de voordeur gebracht. Eventueel wordt het oude apparaat mee terug genomen, maar dit dient al bij de voordeur te staan en schoon te zijn. Wanneer je voordeur niet op de begane grond is, kun je kiezen voor de hieronder genoemde bezorg- en aansluitservice.

Bestellingen worden vanaf € 99,- gratis thuisbezorgd, daaronder zijn de verzendkosten € 5,95

Bezorg- en aansluitservice
(€ 39,99 voor witgoed, € 74,99 voor TV, € 99,99 voor een side-by-side koelkast of fornuis)

Bij de bezorg- en aansluitservice wordt het apparaat ook uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten – stekkers en kabels. We bezorgen je apparaat op de gewenste plek in huis. Standaard is dit op de begane grond. Als we met de trap naar een hogere verdieping moeten, kost dit € 10,- extra. Na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en het oude apparaat desgewenst ook. 

Bekijk hier per productgroep wat de opties inhouden.

Extra installatie-opties bij de bezorg- en aansluitservice

Om je helemaal te ontzorgen kunnen we nog meer voor je doen. Wil je bijvoorbeeld je wasmachine of wasdroger aangesloten hebben op een trekschakelaar, je televisie opgehangen aan de muur of je apparatuur netjes ingebouwd hebben? Bekijk hier per productgroep wat we voor je kunnen doen.

Wanneer er gekozen wordt voor aanvullende diensten, zoals installatie of montage, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een bezorgafspraak.

Inmeten & monteren

Heb je de perfecte inbouw koelkast, koel- vriescombinatie of vriezer gevonden, maar twijfel je of bepaalde inbouwapparatuur wel past in je keuken of aansluit bij jouw wensen? Maak dan een inmeetafspraak met de winkel in de buurt.

Klik hier voor meer informatie over het inmeten van koelkasten en vriezer.
Klik hier voor meer informatie over het inmeten van vaatwassers.

Bezorging Waddeneilanden

Op zowel Texel als Terschelling is een EP:Winkel gevestigd, dus afhalen en bezorgen is mogelijk op deze eilanden. Hier gelden dan ook dezelfde voorwaarden als voor het vasteland. Voor de overige eilanden kunnen extra bezorgkosten in rekening worden gebracht. De winkel die de bestelling verzorgt, zal deze kosten vooraf met je bespreken. Je ontvangt hiervoor een aparte factuur.