EP:Bezorgservice

Standaard bezorgservice (gratis)

TV’s t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door DHL. Na uw bestelling krijgt u een trackingcode waarmee u uw bestelling kunt volgen. Als u op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kunt u de bestelling bij een DHL-afhaalpunt ophalen. DHL kan geen oude apparaten retour nemen.

TV’s groter dan 43 inch en grote apparaten worden door een EP:Ondernemer bezorgd. Deze neemt contact met u op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt uw apparaat tot aan de voordeur gebracht. Eventueel wordt het oude apparaat mee terug genomen, maar dit dient al bij de voordeur te staan en schoon te zijn. Wanneer uw voordeur niet op de begane grond is, kunt u kiezen voor de hieronder genoemde Complete bezorgservice.

Complete bezorgservice (29,95 euro)

De complete bezorgservice is alleen mogelijk bij apparaten die door een EP:Ondernemer worden geleverd. Bij de complete bezorgservice wordt het apparaat ook uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten – stekkers en kabels. Binnen uw woning kan het apparaat één verdieping hoger of lager neergezet worden. Na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en uw oude apparaat eventueel ook. Het oude apparaat moet afgekoppeld en schoon zijn. Als uw voordeur niet op de begane grond is en er geen lift in het pand is, kan uw bestelling t/m de tweede verdieping bezorgd worden. Wanneer uw voordeur op een hogere verdieping dan de tweede is, kunt u dit aangeven bij de ondernemer. Hier kan wel een toeslag voor gevraagd worden.

In het kort nog eens de voordelen van de complete bezorgservice.

  • Het apparaat wordt afgeleverd op de plaats waar u het wilt hebben. Hierbij geldt tot en met de 2 verdieping indien geen lift aanwezig.
  • Uw apparaat wordt uitgepakt en gecontroleerd op schade.
  • Eventueel kunnen wij de verpakking voor u meenemen.
  • Uw apparaat wordt aangesloten op bestaande voorzieningen als water- en stroomaansluitingen
  • Het apparaat wordt waterpas gesteld en wij laten u graag zien hoe het apparaat werkt
  • Uw oude apparaat wordt gratis meegenomen vanaf uw locatie

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (TV)

TV ophangen aan de muur (99,- bij TV’s t/m 43”, 149,- bij grotere TV’s)
Uw EP:Ondernemer hangt uw nieuwe TV netjes op en gaat pas weg als u tevreden bent. De muurbeugel moet u zelf aanschaffen.

Instellen (digitale) TV (10,-)
Uw smartcard wordt in de decoder of TV geplaatst en de zenders worden voor u ingesteld. De smartcard, decoder of CI-module moet u zelf verzorgen.

Instellen Smart TV (10,-)
Uw nieuwe Smart TV wordt verbonden met uw thuisnetwerk, zodat u gebruik kunt maken van apps zoals YouTube en Netflix. Houdt u hiervoor eventuele wachtwoorden bij de hand.

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (vrijstaand witgoed)

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (20,-)
Wilt u uw wasmachine of droger plaatsen in de badkamer? Laat uw wasmachine dan door onze vakmonteurs aansluiten op een trekschakelaar. Heeft u nog geen trekschakelaar? Kies dan voor de optie Plaatsen en monteren trekschakelaar.

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (45,-)
​Wilt u meerder apparaten plaatsen in de badkamer? Laat uw wasmachine of droger dan door onze vakmonteurs aansluiten op een dubbele trekschakelaar. Heeft u nog geen trekschakelaar? Kies dan voor de optie Plaatsen en monteren dubbele trekschakelaar.

Plaatsen en monteren enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (60,-)
Wilt u uw wasmachine of droger in de badkamer plaatsen maar heeft u nog geen trekschakelaar of wilt u deze vernieuwen? Laat onze vakmonteurs dan een trekschakelaar plaatsen en monteren.

Plaatsen en monteren dubbele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (80,-)
Wilt u meerdere apparaten plaatsen in de badkamer maar heeft u nog geen trekschakelaar of wilt u deze vernieuwen? Laat onze vakmonteurs dan een trekschakelaar plaatsen en monteren.

Verlengen aan- en afvoerslang (max. 3,5 meter) (30,-)
Apparaten hebben een standaard aan- en afvoerslang van ongeveer 1,5 meter. Is het in uw geval handiger als de aan- en afvoerslang wordt verlengd? Wij kunnen de aan- en afvoerslang voor u verlengen tot maximaal 3,5 meter.

Verlengen stroomsnoer (max. 5 meter) (20,-)
Apparaten hebben een standaard snoerlengte van ongeveer 1,5 meter. Is het in uw geval handiger als het stroomsnoer wordt verlengd? Wij kunnen de snoerlengte voor u verlengen tot maximaal 5 meter.

EP:Bezorgservice