Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Bezorgservice

Standaard bezorgservice (gratis)

TV’s t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door DHL. Na je bestelling krijg je een trackingcode waarmee je de bestelling kunt volgen. Als je op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kun je de bestelling bij een DHL-afhaalpunt ophalen. DHL kan helaas geen oude apparaten retour nemen.

TV’s groter dan 43 inch en grote apparaten worden door een EP:Ondernemer bezorgd. Deze neemt contact met je op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt het apparaat tot aan de voordeur gebracht. Eventueel wordt het oude apparaat mee terug genomen, maar dit dient al bij de voordeur te staan en schoon te zijn. Wanneer je voordeur niet op de begane grond is, kunt je kiezen voor de hieronder genoemde Complete bezorgservice.

Complete bezorgservice (29,95 euro)

De complete bezorgservice is alleen mogelijk bij apparaten die door een EP:Ondernemer worden geleverd. Bij de complete bezorgservice wordt het apparaat ook uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten – stekkers en kabels. Binnen je woning kan het apparaat één verdieping hoger of lager neergezet worden. Na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en het oude apparaat desgewenst ook. Het oude apparaat moet wel afgekoppeld en schoon zijn. Als je voordeur niet op de begane grond is en er geen lift in het pand is, kan je bestelling t/m de tweede verdieping bezorgd worden. Wanneer de voordeur op een hogere verdieping dan de tweede is, kun je dit aangeven bij de ondernemer. Hier kan wel een toeslag voor gevraagd worden.

In het kort nog eens de voordelen van de complete bezorgservice.

  • Het apparaat wordt afgeleverd op de plaats waar jij het wilt hebben. Dit geldt tot en met de 2 verdieping indien geen lift aanwezig.
  • Het apparaat wordt uitgepakt en gecontroleerd op schade.
  • Eventueel kunnen wij de verpakking voor je meenemen.
  • Het apparaat wordt aangesloten op het stopcontact en (indien van toepassing) bestaande voorzieningen als water- en stroomaansluitingen
  • Het apparaat wordt waterpas gesteld (indien van toepassing) en wij laten zien hoe het apparaat werkt
  • Het oude apparaat wordt gratis meegenomen

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (TV)

TV ophangen aan de muur (99,- bij TV’s t/m 43”, 149,- bij grotere TV’s)
De EP:Ondernemer hangt je nieuwe TV netjes op en gaat pas weg als jij tevreden bent. De muurbeugel moet je wel zelf aanschaffen.

Instellen (digitale) TV (10,-)
De smartcard wordt in de decoder of TV geplaatst en de zenders worden voor ingesteld. De smartcard, decoder of CI-module moet je zelf verzorgen.

Instellen Smart TV (10,-)
Je nieuwe Smart TV wordt verbonden met jouw thuisnetwerk, zodat je gebruik kunt maken van apps zoals YouTube en Netflix. Houd voor het vergemakkelijken van de installatie eventuele wachtwoorden bij de hand.

Extra installatie-opties bij de complete bezorgservice (vrijstaand witgoed)

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (20,-)
Wil je je nieuwe wasmachine of droger plaatsen in de badkamer? Laat de wasmachine dan door onze vakmonteurs aansluiten op een trekschakelaar. Heb je op die plek nog geen trekschakelaar? Kies dan voor de optie 'Plaatsen en monteren trekschakelaar'.

Aansluiten op bestaande enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (45,-)
​Will je meerder apparaten plaatsen in de badkamer? Laat de wasmachine of droger dan door onze vakmonteurs aansluiten op een dubbele trekschakelaar. Heb je nog geen trekschakelaar? Kies dan voor de optie 'Plaatsen en monteren dubbele trekschakelaar'.

Plaatsen en monteren enkele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (60,-)
Wil je je wasmachine of droger in de badkamer plaatsen maar heb je daar nog geen trekschakelaar of wil je deze vernieuwen? Laat onze vakmonteurs dan een trekschakelaar plaatsen en monteren.

Plaatsen en monteren dubbele trekschakelaar met eventuele snoerverlenging (80,-)
Wil je meerdere apparaten plaatsen in de badkamer maar heb je daar nog geen trekschakelaar of wil je deze vernieuwen? Laat onze vakmonteurs dan een trekschakelaar plaatsen en monteren.

Verlengen aan- en afvoerslang (max. 3,5 meter) (30,-)
Apparaten hebben een standaard aan- en afvoerslang van ongeveer 1,5 meter. Is het in jouw geval handiger als de aan- en afvoerslang wordt verlengd? Wij kunnen de aan- en afvoerslang voor je verlengen tot maximaal 3,5 meter.

Verlengen stroomsnoer (max. 5 meter) (20,-)
Apparaten hebben een standaard snoerlengte van ongeveer 1,5 meter. Is het in jouw geval handiger als het stroomsnoer wordt verlengd? Wij kunnen de snoerlengte voor je verlengen tot maximaal 5 meter.

EP:Bezorgservice