Het plannen van een winkelbezoek is niet verplicht, maar mag wel. Plan je bezoek in bij één van onze winkels.

15.363 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay

Kookplaten service

Voor het bezorgen & aansluiten of inmeten & monteren van kookplaten

Kookplaten service

Wij gaan nét dat stapje verder!

Heb je een nieuwe kookplaat nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Heb je een nieuwe inbouw kookplaat nodig, dan kan je kiezen voor onze inmeetservice of onze montageservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Daarom staat kwaliteit bij EP: hoog in het vaandel. Bij EP: koop je niet alleen een kookplaat, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door jouw lokale EP:Winkel. Onze EP:Ondernemers zijn specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies, aankoop en service! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Wij leggen je graag uit wat onze service inhoudt.

Bezorgen & aansluiten | Inmeten & monteren

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe kookplaat en wil je deze alleen door ons laten bezorgen? Kies dan voor onze standaard bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je kookplaat tot aan de eerste drempel geleverd en je oude kookplaat wordt gratis mee retour genomen, mits deze schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe kookplaat door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Uiteraard wordt je kookplaat netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact. Hierna laten wij je graag zien hoe het apparaat werkt en geven wij een korte demonstratie. Het verpakkingsmateriaal en je oude kookplaat wordt gratis mee retour genomen, mits deze schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van het stroomsnoer.

Inmeten & monteren

Heb je de perfecte inbouw kookplaat gevonden, maar twijfel je of bepaalde inbouwapparatuur wel past in je keuken of aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor een inmeetafspraak. Daarmee ben je zeker van je zaak en koopt je altijd een product dat volledig past en voldoet aan jouw wensen. Bij een inmeetafspraak komt jouw lokale EP:Ondernemer op afspraak bij je langs en kan je adviseren welke inbouw kookplaat het beste bij je past en zal uiteraard ook inmeten of de door jou gekozen kookplaat in de inbouwruimte past. Meten is immers weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparatuur is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal jouw lokale EP:Ondernemer nauwkeurig de maten inmeten en daaropvolgend de mogelijkheden met je bespreken.