15.859 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay

Koelkasten en vriezers service

Voor het bezorgen & aansluiten of inmeten & monteren van koelkasten en vriezers

Koelkasten en vriezers service

Wij gaan nét dat stapje verder!

Heb je een nieuwe koelkast, koelvriescombinatie of vriezer nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Heb je een nieuwe inbouw koelkast of inbouw vriezer nodig, dan kan je kiezen voor onze inmeetservice of onze montageservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Daarom staat kwaliteit bij EP: hoog in het vaandel. Bij EP: koop je niet alleen een koelkast of vriezer, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door jouw lokale EP:Winkel. Onze EP:Ondernemers zijn specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies, aankoop en service! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Wij leggen je graag uit wat onze service inhoudt.

Bezorgen & aansluiten | Aanvullende diensten | Inmeten & monteren | EP:Servicevideo

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe koelkast, koelvriescombinatie of vriezer en wil je deze alleen door ons laten bezorgen? Kies dan voor onze standaard bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je koelkast of vriezer tot aan de eerste drempel geleverd en je oude koelkast, koelvriescombinatie of vriezer wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe koelkast, koelvriescombinatie of vriezer door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Uiteraard wordt je koelkast of vriezer netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact. Hierna laten wij je graag zien hoe het apparaat werkt en geven wij een korte demonstratie. Het verpakkingsmateriaal en je oude koelkast, koelvriescombinatie of vriezer wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van het stroomsnoer.

Aanvullende diensten

Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende diensten, zoals het verlengen van het stroomsnoer en de draaideurrichting linksdraaiend maken van één of twee deuren, waarbij er ook nog de mogelijkheid bestaat om de draaideurrichting linksdraaiend maken van één deur inclusief display. Wil je gebruik maken van onze aanvullende diensten? Neem dan contact op met jouw lokale EP:Winkel.

Aanvullende diensten Standaard Compleet
Verlengen stroomsnoer (max. 5 meter) - € 19,95
Draaideurrichting linksdraaiend maken (1 deur) - € 19,95
Draaideurrichting linksdraaiend maken (2 deuren) - € 39,95
Draaideurrichting linksdraaiend maken (1 deur inclusief display) - € 49,95

Inmeten & monteren

Heb je de perfecte inbouw koelkast, koelvriescombinatie of vriezer gevonden, maar twijfel je of bepaalde inbouwapparatuur wel past in je keuken of aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor een inmeetafspraak. Daarmee ben je zeker van je zaak en koopt je altijd een product dat volledig past en voldoet aan jouw wensen. Bij een inmeetafspraak komt jouw lokale EP:Ondernemer op afspraak bij je langs en kan je adviseren welke inbouw koelkast of inbouw vriezer het beste bij je past en zal uiteraard ook inmeten of de door jou gekozen koelkast of vriezer in de inbouwruimte past. Meten is immers weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparatuur is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal jouw lokale EP:Ondernemer nauwkeurig de maten inmeten en daaropvolgend de mogelijkheden met je bespreken.

EP:Servicevideo

neYQcw5Ju60