Vind uw lokale EP:Winkel

EP:Servicegarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Onze service maakt het verschil.

Onze service maakt het verschil en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom bent u bij ons altijd gegarandeerd van de beste en meest persoonlijke service die u kunt bedenken. Hoogstpersoonlijk verzorgd door een EP:Ondernemer bij u in de buurt. 

Deze ondernemer neemt alles bij uw aankoop voor u uit handen. Of het nou gaat om het bezorgen en aansluiten van een wasmachine. Of advies over de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe audio apparatuur. Of advies over het besparen op uw energieverbruik. Onze service maakt het verschil! 

Ook als u niet tevreden bent horen wij het graag. Onze producten zijn uiterst zorgvuldig geselecteerd en van hoogstaande kwaliteit. U mag dus ook van ons verwachten dat het producten aan uw wensen voldoet. Bij ons heeft u recht op fabrieksgarantie op ons volledige assortiment. Wat u verder van ons mag verwachten? Wij beloven u in ieder geval:

  • Bij online aankopen kunt u 14 dagen bekijken of het product aan uw wensen voldoet
  • Toch niet tevreden? Wij zijn benieuwd waarom maar verplichten u tot niets
  • Onze ondernemers zijn vakmensen en kennen de producten als geen ander
  • Met 100 winkels is er altijd een servicepunt bij u in de buurt
  • Defect product? Wij gaan direct voor u aan de slag om het probleem op te lossen
  • Bij retour heeft u binnen 5 werkdagen uw aankoopbedrag terug

De door EP: aangeboden service- en fabrieksgaranties doen niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.