15.907 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay

Wasmachines & wasdrogers

Voor het bezorgen & aansluiten van wasmachines en wasdrogers

Wasmachines en wasdrogers service

Wij gaan nét dat stapje verder!

Heb je een nieuwe wasmachine of wasdroger nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Daarom staat kwaliteit bij EP: hoog in het vaandel. Bij EP: koop je niet alleen een wasmachine of wasdroger, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door jouw lokale EP:Winkel. Onze EP:Ondernemers zijn specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies, aankoop en service! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent.

Bezorgen & aansluiten | Aanvullende diensten | EP:Servicevideo

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe wasmachine of wasdroger en wil je deze alleen door ons laten bezorgen? Kies dan voor onze standaard bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je wasmachine of wasdroger tot aan de eerste drempel geleverd en je oude wasmachine of wasdroger wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe wasmachine of wasdroger door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Uiteraard wordt je wasmachine of wasdroger netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact. Hierna laten wij je graag zien hoe het apparaat werkt en geven wij een korte demonstratie. Het verpakkingsmateriaal en je oude wasmachine of wasdroger wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel.

Aanvullende diensten

Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende diensten, zoals het verlengen van het stroomsnoer of de aan- en afvoerslang, het aansluiten van een bestaande trekschakelaar of zelfs het plaatsen en monteren van een nieuwe trekschakelaar. Wil je gebruik maken van onze aanvullende diensten? Neem dan contact op met jouw lokale EP:Winkel.

Aanvullende diensten Standaard Compleet
Verlengen stroomsnoer (max. 5 meter) - € 19,95
Verlengen aan- en afvoerslang (max. 5 meter) - € 29,95
Aansluiten op een bestaande enkele trekschakelaar - € 19,95
Aansluiten op een bestaande dubbele trekschakelaar - € 39,95
Plaatsen en monteren nieuwe enkele trekschakelaar - € 59,95
Plaatsen en monteren nieuwe dubbele trekschakelaar - € 79,95

EP:Servicevideo

8-yKM6l0zWo