26.161 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Het beste strijkijzer kopen

Het strijken van kleding is vaak een behoorlijke en soms tijdrovende klus. Maar om uw kleding er weer netjes glad en gestreken uit te laten zien, moet er toch met regelmaat gestreken worden. Er zijn tegenwoordig diverse apparaten te koop waarmee u uw kleding weer netjes kan strijken. Zo kunt u uw kleding strijken met de gewone strijkbout, het stoomstrijkijzer of met een stoomgenerator. Maar waar moet u nou op letten wanneer u een strijkijzer of stoomgenerator wilt kopen en wat is nou de beste? EP: geeft u graag advies bij het kopen van een strijkoplossing die het beste bij uw wensen en behoeften past!

De verschillende soorten strijkoplossingen

De keuze van het soort apparaat waarmee u wilt strijken hangt af van uw wensen, behoeften en eisen. Tegenwoordig zijn er verschillende apparaten en systemen te koop zoals het gewone strijkijzer, het stoomstrijkijzer, de stoomgenerator, of eventueel een compleet strijksysteem.

Wij beschikken over een ruim assortiment strijkijzers en stoomgeneratoren van alle bekende merken zoals Tefal, Philips, Bosch en AEG. Aangezien de meeste mensen strijken met een (stoom)strijkijzer of stoomgenerator, lichten wij deze twee verschillende strijkoplossingen verder toe en noemen wij op de adviespagina’s een aantal punten waar u op kan letten bij de aankoop.

Stoomstrijkijzer

Strijken met of zonder stoom? De meeste mensen strijken met een stoomstrijkijzer. Met deze strijkijzers wordt door de kleine gaatjes onder in de strijkzool een bepaalde hoeveelheid stoom in de kleding gespoten. Door het strijken met stoom kan het strijkgoed makkelijker glad gestreken worden. Er zijn mensen die nog willen strijken zonder stoom. Voor deze mensen zijn er nog een aantal fabrikanten die in hun assortiment nog een droogstrijkijzer (soms ook wel strijkbout genoemd) beschikbaar hebben. Op het gebied van stoomstrijkijzer is veel aanbod. Waar moet u nou op letten bij de aanschaf van een stoomstrijkijzer en wat is nou het beste strijkijzer. Wij geven ugraag advies bij het kopen van een stoomstrijkijzer zodat u makkelijker de juiste keuze kan maken.

Direct naar de adviespagina voor stoomstrijkijzers.

Bekijk hier het assortiment stoomstrijkijzers die u bij EP: kan vinden. 

Stoomstrijkijzer kopen
Stoomgenerator kopen

Stoomgenerator

De stoomgenerator (soms ook wel stoomsysteem genoemd) zijn stoomstrijkijzers die vaak veel krachtiger zijn dan gewone stoomstrijkijzers. Bij deze systemen wordt stoom in een aparte generator opgewekt. Het waterreservoir van dit type strijkoplossing is vaak zo’n 4 keer groter dan bij een gewoon stoomstrijkijzer. Wanneer u vaak strijkt of grote hoeveelheden wasgoed moet strijken kan een stoomgenerator erg prettig zijn doordat u het reservoir minder vaak hoeft bij te vullen. Op het gebied van stoomgeneratoren is veel aanbod. Waar moet u nou op letten bij de aanschaf en wat is nou de beste stoomgenerator? Wij geven u graag advies bij het kopen van een stoomgenerator zodat u makkelijker de juiste keuze kan maken.

Direct naar de adviespagina voor stoomgeneratoren.

Assortiment

Bent u benieuwd welke producten EP: allemaal in het assortiment heeft? Klik hier voor alle producten.