15.164 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels zijn open op afspraak en staan voor je klaar

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay

Vaatwassers service

Voor het bezorgen & aansluiten of inmeten & monteren van vaatwassers

Vaatwassers service

Wij gaan nét dat stapje verder!

Heb je een nieuwe vaatwasser nodig en wil je deze door ons laten bezorgen? Bij EP: kan je kiezen voor onze standaard bezorgservice of onze complete bezorgservice. Heb je een nieuwe inbouw vaatwasser nodig, dan kan je kiezen voor onze inmeetservice of onze montageservice. Wij willen dat jij tevreden bent! Daarom staat kwaliteit bij EP: hoog in het vaandel. Bij EP: koop je niet alleen een vaatwasser, je kan bij ons ook terecht voor aanvullende diensten, verzorgd door jouw lokale EP:Winkel. Onze EP:Ondernemers zijn specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies, aankoop en service! Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent. Wij leggen je graag uit wat onze service inhoudt.

Bezorgen & aansluiten | Inmeten & monteren

Bezorgen & aansluiten

Heb je een nieuwe vaatwasser en wil je deze alleen door ons laten bezorgen? Kies dan voor onze standaard bezorgservice. Bij een standaard bezorgservice word je vaatwasser tot aan de eerste drempel geleverd en je oude vaatwasser wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je nieuwe vaatwasser door ons te laten bezorgen, plaatsen en aansluiten. Uiteraard wordt je vaatwasser netjes uitgepakt, gecontroleerd op schade en sluiten wij je apparaat aan op het bestaande stopcontact. Hierna laten wij je graag zien hoe het apparaat werkt en geven wij een korte demonstratie. Het verpakkingsmateriaal en je oude vaatwasser wordt gratis mee retour genomen, mits deze droog en schoon klaar staat bij de drempel. Je kan er natuurlijk ook nog voor kiezen om gebruik te maken van onze aanvullende services, zoals het verlengen van het stroomsnoer.

Inmeten & monteren

Heb je de perfecte inbouw vaatwasser gevonden, maar twijfel je of bepaalde inbouwapparatuur wel past in je keuken of aansluit bij jouw wensen? Kies dan voor een inmeetafspraak. Daarmee ben je zeker van je zaak en koopt je altijd een product dat volledig past en voldoet aan jouw wensen. Bij een inmeetafspraak komt jouw lokale EP:Ondernemer op afspraak bij je langs en kan je adviseren welke inbouw vaatwasser het beste bij je past en zal uiteraard ook inmeten of de door jou gekozen vaatwasser in de inbouwruimte past. Meten is immers weten. Bij keuken inbouwapparaat is het namelijk belangrijk dat het apparaat daadwerkelijk past en goed aansluit. Inbouwapparatuur is natuurlijk het meest stilistisch wanneer deze goed is afgewerkt en naadloos aansluit. Tijdens de afspraak zal jouw lokale EP:Ondernemer nauwkeurig de maten inmeten en daaropvolgend de mogelijkheden met je bespreken.