25.887 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

De beste stofzuiger kopen

Een stofzuiger is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken de stofzuiger bijna dagelijks om ons huis schoon te houden en om een prettige leefomgeving te creëren. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten stofzuigers verkrijgbaar zoals de stofzuigers met zak en stofzuigers zonder zak, steelstofzuigers, kruimelzuigers en zelfs robotstofzuigers die uw huis helemaal zelf schoon houden. Maar wat is nou de “de beste stofzuiger”? EP: geeft u graag advies bij het kopen van een stofzuiger die het beste bij uw wensen en behoeften past!

De verschillende soorten stofzuigers

De keuze van het soort stofzuiger hangt af van uw wensen, behoeften en eisen. Zo zijn de stofzuiger met zak en de stofzuiger zonder zak erg geschikt om grote oppervlakken aan één stuk door te stofzuigen. De steelstofzuiger is bijna altijd een snoerloze stofzuiger. Met een steelstofzuiger met oplaadbare accu heeft u veel bewegingsvrijheid en is makkelijk op te bergen omdat deze weinig opbergruimte inneemt. De kruimelzuiger is erg handig om kruimels en kleine hoopjes vuil op te zuigen. Wanneer u een stofzuiger wilt die alles helemaal zelf doet, dan kunt u kiezen voor de robotstofzuiger. En voor het opzuigen van grof materiaal en eventueel vloeistoffen is de alleszuiger te koop. Wij leveren een ruim assortiment stofzuigers van alle bekende merken. De verschillende soorten stofzuigers hebben wij voor u ingedeeld in de volgende categorieën.

Stofzuiger met zak

Een stofzuiger met zak is in de meeste gevallen een stofzuiger in de vorm van een sledemodel maar is soms ook als ketelmodel uitgevoerd. Het opgezogen vuil en stof wordt bij deze stofzuigers opgevangen in een stofzak. Het grote voordeel bij deze stofzuigers is dat de stofzak makkelijk en hygiënisch te vervangen zijn. Bij het kiezen van een stofzuiger met zak zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een stofzuiger met zak.  

Lees nu meer advies over stofzuigers met zak op onze adviespagina.

Stofzuiger zonder zak

De omschrijving van dit type stofzuiger zegt het al. Dit is een stofzuiger die zonder stofzakken werkt. Het opgezogen vuil en stof wordt namelijk opgeslagen in een stofreservoir. Het grote voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat u het stofreservoir eenvoudig en snel kunt legen en weer terugplaatsen kunt plaatsen zodat u verder kunt gaan met stofzuigen. U hoeft voor deze stofzuigers dus nooit naar de winkel om stofzakken te kopen. Bij het kiezen van een stofzuiger zonder zak zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen vaneen stofzuiger zonder zak. 

Lees nu meer advies over stofzuigers met zak op onze adviespagina.

Steelstofzuiger

Een steelstofzuiger werkt in de meeste gevallen met een oplaadbare accu en is daardoor zeer flexibel in gebruik. Een steelstofzuiger is een compacte stofzuiger en is daardoor makkelijk op te bergen. Tevens is een steelstofzuiger zeer geschikt voor kleine oppervlakken of als extra stofzuiger voor de kleine schoonmaakklussen. Sommige steelstofzuigers hebben een geïntegreerde kruimelzuiger die los gebruikt kan worden. Hiermee is de steelstofzuiger veelzijdig in gebruik. Bij het kiezen van een steelstofzuiger zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een steelstofzuiger.  

Lees nu meer advies over steelstofzuigers op onze adviespagina.

Kruimelzuiger (kruimeldief)

De kruimelzuiger, soms ook wel kruimeldief genoemd, is een compacte oplaadbare stofzuiger. Deze compacte handstofzuigers zijn draadloos en zijn ideaal voor het opzuigen van kleine hoeveelheden stof en vuil. De kruimelzuiger is éénvoudig in gebruik en kan makkelijk opgeborgen worden. Bij het kiezen van een kruimelzuiger zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een kruimelzuiger.

Lees nu meer advies over kruimeldieven op onze adviespagina.

Robotstofzuiger

De robotstofzuiger is een intelligente stofzuiger die zelf aan de slag gaat met stofzuigen in huis. Door het gebruik van verschillende sensoren, navigatie- en mapmethodes zorgt deze robot voor een schoon resultaat. De robot stofzuiger wordt veel gebruikt door mensen die weinig tijd of zin hebben om te stofzuigen of door mensen die het simpelweg niet kunnen door lichamelijke beperkingen. Tevens zijn robot stofzuigers ook erg handig als extra stofzuiger in huis die dagelijks een schoonmaakrondje maken. Bij het kiezen van een robotstofzuiger zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een robotstofzuiger.

Lees nu meer advies over steelstofzuigers op onze adviespagina.

Alleszuiger

De alleszuiger, ook wel eens bouwstofzuiger genoemd, is niet alleen geschikt voor het opzuigen van stof, maar kan ook vloeistoffen opzuigen. De alleszuiger wordt vaak gebruikt als werkplekstofzuiger of in de bouw aangezien deze ook uitermate geschikt is om grof materiaal zoals gruis en snippers op te zuigen. Bij het kiezen van een alleszuiger zijn er een aantal belangrijke punten waar uw rekening mee kunt houden. Wij zetten deze punten voor u op een rij en geven u graag advies bij het kopen van een alleszuiger.

Lees nu meer advies over alleszuiger op onze adviespagina.

Heeft u hulp nodig?

Vindt u het lastig om de juiste stofzuiger te vinden die geschikt voor u is en heeft u behoefte aan een persoonlijk advies van één van onze verkopers? Wij hebben ruim 100 EP: winkels door heel Nederland waar wij u graag persoonlijk te woord staan en u een gepast advies geven. Ga naar onze winkelpagina en zoek uw dichtstbijzijnde winkel. Er is altijd een winkel bij u in de buurt.