Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Betaalmethoden

Bestellingen op EP.nl kunnen op verschillende manieren afgerekend worden.

iDEAL

iDEAL is de meest gangbare en bekendste online betaalmethode in Nederland. Iedereen die gebruik maakt van online internet bankieren via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bank kan gebruik maken van iDEAL. Je logt vanaf EP.nl via een beveiligde verbinding in op de betaalmethode van uw bank en doet daar de betaling

Creditcard

Wij accepteren Visa en MasterCard. Indien je kiest voor betalen met creditcard, kom je in een beveiligde creditcardbetaalomgeving terecht. Je vult hier de gegevens van je creditcard in. Voor extra veiligheid moet je nog een wachtwoord of extra code invullen (MasterCard SecureCode Verified by Visa). Nadat de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, ontvang je hiervan een bevestiging. 

Vanwege fraudegevoeligheid van creditcards, wordt iedere betaling grondig gecontroleerd. Hiermee beschermen we ons zelf, maar ook onze klanten. Het kan dus voorkomen dat het niet lukt om te betalen via Creditcard.probeer dan een andere betaalmethode.

AfterPay

Met AfterPay betaal je pas achter, nadat je het product hebt ontvangen. AfterPay voert voor EP.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. AfterPay voert een controle uit om te checken of je in aanmerking komt om achteraf te betalen. AfterPay hanteert hierbij een strikt privacybeleid, zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht betalen via AfterPay niet lukken, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Bij vragen kun je ook contact met hen opnemen.

AfterPay

PayPal

Je kunt op EP.nl ook gemakkelijk betalen met PayPal. Je logt bij het afronden van je bestelling in bij PayPal en betaalt met een wachtwoord of vingerafdruk.

Betalen in de winkel (contant en PIN)

Wanneer je het product komt afhalen in de winkel dan kun je zowel contant betalen als pinnen. 

Betalen bij levering (contant en PIN)

Indien je ervoor kiest om te betalen bij aflevering van de bestelling, kun je contant betalen aan de deur. Wij vragen echter vriendelijk om ervoor te zorgen dat je het bedrag gepast hebt. Onze bezorgers hebben namelijk geen of weinig wisselgeld bij zich. Daarnaast bieden veel van onze winkels de mogelijkheid om per PIN te betalen bij levering, echter geldt dit niet voor elke winkel. Informeer vooraf of de desbetreffende EP:Winkel deze mogelijkheid aanbiedt. 

VVV Cadeaubon / Irischeque

Je kunt in de webshop niet betalen met de VVV Cadeaubon of Irischeque. In sommige van onze winkels kun je wel met deze bonnen betalen. Het beste is om van tevoren te bellen met de winkel en te vragen of zij de bonnen accepteren. Klik hier om een EP:Winkel bij in de buurt te zoeken en contact op te nemen.