Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


Betaalmethoden

Bestellingen op EP.nl kunnen op verschillende manieren afgerekend worden. Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende betaalmogelijkheden.

iDEAL

iDEAL is de meest gangbare en bekendste online betaalmethode in Nederland. Iedereen die gebruik maakt van online internet bankieren via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Landschot Bank kan gebruik maken van iDEAL. U logt vanaf EP.nl via een beveiligde verbinding in op de betaalmethode van uw bank, zodat u daar de betaling kunt voldoen.

Creditcard

Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te betalen via Visa of MasterCard. Indien u kiest voor deze mogelijkheid, komt u in de creditcard betaalomgeving uit. U vult hier de gegevens van uw creditcard in. Aangezien wij het belangrijk vinden dat de betaling via creditcard veilig en goed verloopt, wordt u middels 3D-secure gevraagd om uw speciale pincode in te voeren. 3D-secure is ontwikkeld door MasterCard en Visa en zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met een creditcard. Nadat de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, ontvangt u hiervan een bevestiging. 

AfterPay

AfterPay voert voor EP.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

let op! het maximale orderbedrag via AfterPay is € 1000,- Wanneer u voor de eerste keer met AfterPay betaalt is het maximale bedrag € 750,-.

AfterPay

PayPal

U kunt op EP.nl ook gemakkelijk betalen met uw PayPal account. Indien u kiest voor deze betaaloptie logt u in op uw PayPal rekening en kunt u veilig en eenvoudig betalen. Uw financiële gegevens worden niet met EP.nl gedeeld.

Betalen in de winkel (contant en PIN)

Wanneer u het product komt afhalen in de winkel dan kunt u zowel contant betalen als pinnen met uw bankpas. 

Betalen bij levering (contant en PIN)

Indien u ervoor kiest om te betalen bij aflevering van de bestelling, kunt u contant betalen aan de deur. Wij vragen u echter vriendelijk om ervoor te zorgen dat u het bedrag gepast heeft. Onze bezorgers hebben namelijk geen of weinig wisselgeld bij zich. Daarnaast bieden veel van onze winkels de mogelijkheid om per PIN te betalen bij levering, echter geldt dit niet voor elke winkel. Informeer vooraf of de desbetreffende EP:Winkel deze mogelijkheid aanbiedt. 

VVV Cadeaubon / Irischeque

U kunt in de webshop niet betalen met de VVV Cadeaubon of Irischeque. In sommige van onze winkels kunt u wel met deze bonnen betalen. Het beste is om van tevoren te bellen met de winkel en te vragen of zij de bonnen accepteren. Klik hier om een EP:Winkel bij u in de buurt te zoeken en contact op te nemen.