Vind uw lokale EP:Winkel

Betaalmethoden

Om de betaling van uw bestelling zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij diverse betaalopties aan. U kunt ervoor kiezen om direct tijdens het bestellen te betalen óf achteraf bij levering van het product. Hieronder vindt u meer informatie over onze verschillende betaalmogelijkheden.

iDEAL

iDEAL is de meest gangbare en bekendste online betaalmethode in Nederland. Iedereen die gebruik maakt van online internet bankieren via ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank of Van Landschot Bank kan gebruik maken van iDEAL. U logt vanaf EP.nl via een beveiligde verbinding in op de betaalmethode van uw bank zodat u daar de betaling kunt voldoen.

Creditcard

Ook kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om te betalen via Visa of MasterCard. Indien u kiest voor deze mogelijkheid, komt u in de creditcard betaalomgeving uit. U vult hier de gegevens van uw creditcard in. Aangezien wij het belangrijk vinden dat de betaling via creditcard veilig en goed verloopt wordt u middels 3D-secure gevraagd om uw speciale pincode in te voren. 3D-secure is ontwikkeld door MasterCard en Visa en zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met een creditcard. De creditcard wordt belast op het moment nadat uw bestelling wordt afgeleverd. Nadat de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd, ontvangt u hiervan een bevestiging. 

AfterPay

AfterPay voert voor EP.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om uw bestelling te betalen. U kunt bij EP.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 750,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van 1.000,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay

PayPal

U kunt op EP.nl ook gemakkelijk betalen met uw PayPal account. Indien u kiest voor deze betaaloptie logt u gemakkelijk in op uw PayPal rekening en kunt u veilig en eenvoudig met deze rekening betalen. Uw financiële gegevens worden niet met EP.nl gedeeld.

Betalen in de winkel (contant en PIN)

Wanneer u het product komt afhalen in de winkel dan kunt u zowel contant betalen als pinnen met uw bankpas. 

Betalen bij levering (contant en PIN)

Wanneer u ervoor kiest om te betalen wanneer het product bij u wordt bezorgd, dan kunt u contant betalen aan de deur. Wij vragen u echter vriendelijk om ervoor te zorgen dat u het bedrag gepast heeft. Onze bezorgers hebben namelijk geen of weinig wisselgeld bij zich. Daarnaast bieden veel van onze winkels de mogelijkheid om per PIN te betalen bij levering, echter geldt dit niet voor elke winkel. Informeer vooraf of de desbetreffende EP:Winkel deze mogelijheid aanbiedt.