25.744 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

EP: Koffieadvies

Voor de heerlijkste koffie

Advies bij het kopen van een koffiemachine

Koffie drinken is niet meer zoals vroeger! Tegenwoordig is het genieten van koffie een beleving waar we graag even de tijd voor nemen. Het bereiden van koffie kan op vele verschillende manieren en we bereiden dan ook graag op verschillende momenten van de dag een andere koffievariatie.

’s Ochtends een sterke espresso, ’s middags een normaal kopje koffie en ’s avonds een cappuccino of latte macchiato.  Wanneer u een (nieuw) koffiezetapparaat wilt kopen zult u zien dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Het kan dan erg lastig zijn om het juiste koffiezetapparaat te kiezen dat het beste bij u eisen en wensen past. Hoeveel koffie drinkt u op een dag, welke smaak verwacht u en hoe snel wilt u een kopje koffie creëren? De keuze voor een bepaald apparaat hangt dan ook voornamelijk af van wat voor soort koffiedrinker u bent. Zo kiest een espressomachine als u een echte koffieliefhebber bent en verschillende type koffiespecialiteiten probeert, een filter koffiezetapparaat is handig als meerdere koppen drinkt of als u een gezelschapsdrinker en voor meerdere personen koffie zet en een cup- of padmachine is handig voor als u snel een kopje koffie wilt zetten. 

Wij leveren een breed assortiment met verschillende soorten apparaten voor bereiden van koffie(specialiteiten) en hebben deze apparaten voor u ingedeeld in de volgende categorieën:

Espressomachine

Bent u een echte koffieliefhebber? Dan is een espressomachine een goede keuze. De espressomachines kunnen we onderverdelen in de espresso volautomaten en de pistonmachines.

De volautomatische espressomachine biedt u in veel gevallen de mogelijkheid om met één druk op de knop een gewenste koffievariatie te creëren. Ideaal als u gedurende de dag wilt genieten van een heerlijke koffie naar keuze gemaakt van verse koffiebonen. Zo kunt u bij een volautomaat espressomachine kiezen voor de hoeveelheid, de sterkte en de maalgraad van de koffiebonen. Hoe fijner de maling, hoe intenser de smaak. Ook is het mogelijk om de watertemperatuur in te stellen. Zo maakt u elke keer opnieuw een heerlijk kopje koffie die aansluit bij uw wensen. 

Pistonmachine 

De pistonmachine is aan te raden wanneer u zelf de controle over het koffiezetten wilt hebben. Bij deze machine bepaalt u zelf de maling (grof of fijn), stampt deze aan en bepaalt hoeveel koffie u in het kopje laat schenken. Met de pistonmachine experimenteert u thuis zelf met het zetten van de lekkerste koffie en bent u thuis zelf “de barista”.

Koffiebonen

Met zowel een pistonmachine als een volautomatische espressomachine kunt u zelf uw favoriete koffie samenstellen. Kies zelf welke koffiebonen u het lekkerste vindt en grof u deze wilt malen. Bij een volautomaat zijn de instellingen eenvoudig te veranderen en in veel gevallen zelfs op te slaan. Zo hoeft u niet elke keer opnieuw het wiel uit te vinden.  

espressomachine kopen

Welke is de beste?

Wanneer u een volautomatische espressomachine of pistonmachine wilt kopen, zult u zien dat er veel verschillende merken en machines in diverse prijsklassen verkrijgbaar zijn. Maar wat zijn nou de verschillen? En wat is nou de beste espressomachine om te kopen? Wij hebben een aantal punten voor u op een rij gezet en geven u graag advies bij het kopen van een volautomatische espressomachine!

Bekijk hier het assortiment espressomachines

Koffiezetrapparaat

Het drinken van koffie uit een filter koffiezetapparaat is nog steeds heel erg gangbaar. Met deze koffiezetter kunt u in één keer een hele kan koffie zetten. Dit type koffiezetapparaat bereid koffie door water door een filter met gemalen koffie te laten lopen en op te vangen in een glazen kan of thermoskan. Door de thermoskan of de warmhoudplaat onder in het apparaat kan de koffie langere tijd warm worden gehouden. Dit type koffiezetapparaat is daarom goed aan te raden wanneer u meerdere koppen koffie drinkt of een pot koffie wilt zetten voor een groter gezelschap. Wanneer u een filter koffiezetapparaat wilt kopen, zult u zien dat er veel verschillende merken en modellen te verkrijgbaar zijn. Maar wat is nou het beste koffiezetapparaat? En waar moet u nou op letten bij het kopen van een koffiezetapparaat. Wij hebben een aantal punten voor u op een rij gezet en geven u graag advies bij het kopen van een koffiezetrapparaat!

Bekijk hier het assortiment koffiezetapparaten

Koffiepadmachine

Sinds de introductie van de Senseo koffiezetter in 2001, is de koffiepadmachine nog steeds een veel gebruikt koffiezetappraat in de meeste huishoudens. Koffiepads zijn tegenwoordig ruim verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Even snel een kopje koffie zetten is zo gedaan met een padmachine. Zelfs het bereiden van een cappuccino of andere koffiespecialiteit kan tegenwoordig met een aantal koffiepadmachines. De koffiepadmachine is dan ook zeer geschikt wanneer u van variatie houdt en graag snel een kopje koffie wilt zetten. Wilt u een koffiepadmachine kopen?

Ga dan direct naar alle koffiepadmachines!

koffiepadmachine