25.744 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

EP: denkt met je mee

Onze service maakt het verschil

EP: staat voor 100 winkels in Nederland, die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis en service. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Deskundig advies: altijd de juiste keuze

Een EP:Ondernemer is deskundig, verstaat zijn of haar vak en garandeert dat jij als klant altijd de juiste keuze maakt door zijn vakmanschap en hoge kwaliteitsstandaard. Hij geeft graag persoonlijk advies dat past binnen jouw situatie. Door ons advies af te stemmen op jouw wensen, hoef je je geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. 

Onze service maakt het verschil

  • Keuze. Het onderscheidende vermogen van EP: is o.a. een helder en overzichtelijk assortiment. Hoe kies je uit 100 TV’s of 50 wasmachines? Bij EP: geen wanden vol met apparaten. EP: maakt het voor jou makkelijk door vooraf al een keuze te maken. Vanuit onze kennis en ervaring vind je bij elke EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.
  • Zekerheid. Ben je op zoek naar een stofzuiger die ideaal is voor harde vloeren? Of heb je moeite om de juiste TV te kiezen? EP: biedt een deskundig en persoonlijk advies op maat, zodat je snel en eenvoudig weet welk product het beste bij jou past. Nadat we het product bij je hebben afgeleverd of geïnstalleerd leggen we je uit hoe het product werkt en het beste kan worden gebruikt. Bij EP: ben je altijd zeker van de juiste keuze.
  • Vakmanschap. Onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers. Specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer ben je altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies/aankoop. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat bent.
  • Tevredenheid. Wij willen dat jij helemaal tevreden bent! Daarom staat service bij EP: hoog in het vaandel. Onze lokale ondernemers nemen alles bij je aankoop voor je uit handen. Of het nu gaat om het bezorgen en aansluiten van een wasmachine, advies over de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe audio-apparatuur of het advies over het besparen op je energieverbruik.

Thuiswinkel waarborg en algemene voorwaarden

EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet aan de door Thuiswinkel.org opgestelde gedragsregels. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. Deze zijn van toepassing als je een product koopt via onze website. Ook wordt Thuiswinkel.org ondersteunt door de Consumentenbond. Download hier de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org