EP:Formule

Met 100 winkels is EP: prominent aanwezig in Nederland. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest u uit 100 Tv’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP: maakt het voor u een stuk makkelijker door voor u al een selectie te maken. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij uw EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

EP.nl

Op EP.nl vindt u ons complete assortiment van duizenden kwaliteitsproducten terug. Wij werken hecht samen met de grootste merken in consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Blader door onze vele productcategorieën of gebruik onze handige zoekfunctie om te vinden waar u naar op zoek bent. Komt u er niet uit? Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vraag. Deze kunt u bereiken via telefoonnummer 0800-7278637, via e-mail naar klantenservice@ep.nl of gebruik onderstaand contactformulier. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur. Tevens kunt u uw vraag stellen via de chat.

Zelfstandige ondernemers

Doordat al onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, staan wij garant voor uw tevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Door het vakmanschap, de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsstandaard van de EP:Ondernemer, bent u altijd verzekerd van een goed advies en een passende oplossing. Bekijk alle EP:Winkels.

Deskundigheid

Uw EP:Ondernemer is deskundig met jarenlange ervaring in de branche. Hij geeft u graag persoonlijk advies, die aansluit op uw wensen en behoeften. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw aankoop . Gezien het feit dat de EP:Ondernemers lokaal opereren is de gewenste service nooit ver weg.

Onderdeel van internationale organisatie

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen. Lees meer over ElectronicPartner Nederland.

Thuiswinkel waarborg en algemene voorwaarden

EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet aan de door Thuiswinkel.org opgestelde gedragsregels. Deze zijn van toepassing als u een product koopt via onze website.

Download hier de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org