Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd

Achteraf betalen via Afterpay


EP: die doet het

Onze service maakt het verschil

EP: is dé marketingformule van ElectronicPartner. Met ruim 100 winkels en een herkenbaar winkelbeeld een formule die z’n kracht heeft bewezen. Bij de EP:Ondernemer staat de klant centraal, een ondernemer die weet dat zijn of haar kracht ligt in het kennen en bewerken van het eigen lokale marktgebied. Een ondernemer die telkens net verder gaat waar anderen stoppen. Een ondernemer die pas tevreden is als zijn of haar klanten dat zijn. Niet voor niets is onze slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

EP: staat voor 100 winkels in Nederland die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. EP: biedt de combinatie van persoonlijke service en een unieke selectie Europese topmerken. Met EP: kiest u voor zekerheid en gemak! De selectie in de EP:Winkel voldoet aan onze strenge voorwaarden, zodat we de klant een uitstekend product tegen een scherpe prijs kunnen bieden met de beste services. Want bij EP: draait het om de tevredenheid van de klant.

Deskundig advies: altijd de juiste keuze

Uw EP:Ondernemer is deskundig, verstaat zijn of haar vak en garandeert u dat de klant altijd de juiste keuze maakt door zijn vakmanschap en hoge kwaliteitsstandaard. Hij geeft u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie. Door ons advies af te stemmen op uw wensen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. Bovendien geniet de EP:Ondernemer lokale bekendheid en bedient u met vele extra services. Zodat u als tevreden klant zo lang mogelijk kan genieten van uw aankoop.

Onze service maakt het verschil

  • Keuze. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is o.a. een helder en overzichtelijk assortiment. Hoe kiest u uit 100 TV’s of 50 wasmachines? Bij EP: geen wanden vol met apparaten. EP: maakt het voor u makkelijk door vooraf al een keuze te maken. Vanuit onze kennis en ervaring vindt u bij elke EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.
  • Zekerheid. Bent u op zoek naar een stofzuiger die ideaal is voor harde vloeren? Of heeft u soms moeite om de juiste TV te kiezen? EP: biedt u een deskundig en persoonlijk advies op maat, zodat u snel en eenvoudig weet welk product het beste bij u past. Zelfs nadat we het product bij u hebben afgeleverd of geïnstalleerd leggen we u uit hoe het product werkt en het beste kan worden gebruikt. Bij EP: bent u altijd zeker van de juiste keuze.
  • Vakmanschap. Onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers. Specialisten met jarenlange ervaring en een hoge kwaliteitsstandaard. Door het vakmanschap van de EP:Ondernemer bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar en gedegen advies/aankoop. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent.
  • Tevredenheid. Wij willen dat u helemaal tevreden bent! Daarom staat service bij EP: hoog in het vaandel. U koopt bij ons namelijk niet alleen producten. Bij ons bent u gegarandeerd van de meest persoonlijke service die u kunt bedenken. Hoogstpersoonlijk verzorgd door een EP:Ondernemer bij u in de buurt. Deze ondernemer neemt alles bij uw aankoop voor u uit handen. Of het nou gaat om het bezorgen en aansluiten van een wasmachine, advies over de juiste keuze bij de aanschaf van nieuwe audio apparatuur of het advies over het besparen op uw energieverbruik.

Onderdeel van internationale organisatie

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V., onderdeel van de Duitse elektronicagigant ElectronicPartner. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen. Lees meer over ElectronicPartner Nederland.

Thuiswinkel waarborg en algemene voorwaarden

EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet aan de door Thuiswinkel.org opgestelde gedragsregels. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. Deze zijn van toepassing als u een product koopt via onze website. Ook wordt Thuiswinkel.org ondersteunt door de Consumentenbond. Download hier de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org