Vind uw lokale EP:Winkel

EP:Formule

Met 100 winkels is EP: prominent aanwezig in Nederland. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest u uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP: maakt het voor u een stuk makkelijker door voor u al een keuze te maken. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij uw EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

EP.nl

Op EP.nl vindt u ons complete assortiment van duizenden kwaliteitsproducten terug. Wij werken hecht samen met de grootste merken in consumentenelectronica en huishoudelijke apparatuur. Blader door onze vele productcategorieën of gebruik onze handige zoekfunctie om te vinden waar u naar op zoek bent. Komt u er niet uit? Onze klantenservice helpt u graag verder met uw vraag. Deze kunt u bereiken via telefoonnummer 0800-7278637, via e-mail naar klantenservice@ep.nl of gebruik onderstaand contactformulier. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur. 

Zelfstandige ondernemers

Doordat al onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, staan wij garant voor uw tevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Door het vakmanschap, de jarenlange ervaring en de hoge kwaliteitsstandaard van de EP:Ondernemer bent u altijd verzekerd van een goed advies en een oplossing die in uw leven past. Bekijk alle EP:Winkels.

Deskundigheid

Uw EP:Ondernemer is deskundig en verstaat zijn vak. Hij geeft u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie. Door ons advies af te stemmen op uw wensen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. Bovendien geniet de EP:Ondernemer lokale bekendheid en bedient u met vele extra services. Zodat u als tevreden klant zo lang mogelijk kan genieten van uw aankoop.

Onderdeel van internationale organisatie

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 475 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen. Lees meer over ElectronicPartner Nederland.

Thuiswinkel waarborg en algemene voorwaarden

EP: is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en voldoet aan de door Thuiswinkel.org opgestelde gedragsregels. Deze zijn van toepassing als u een product koopt via onze website.

Download hier de algemene voorwaarden van Thuiswinkel.org