15.086 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels zijn open op afspraak en staan voor je klaar

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Services voor je TV

Bekijk de video

Als je een nieuwe TV bij ons koopt, dan komen we die natuurlijk gratis bij je bezorgen. Bij onze gratis bezorging wordt de TV bezorgd tot de eerste drempel - dit kan de centrale entree zijn in het geval van een appartementencomplex. Wil je dat we je meer zaken uit handen nemen, zoals het aansluiten van de TV of het ophangen aan een muurbeugel, dan doen we dat ook voor je. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Standaard (gratis) bezorgservice
Bezorgen apparaat (bezorging tot de eerste drempel)
Meenemen oude apparaat (vanaf 43 inch)

Complete bezorg- en installatieservice | 49,95 euro
Uitpakken en plaatsen apparaat op gewenste plek (t/m 2e verdieping binnen je woning)
Aansluiten op bestaande stopcontact
Aansluiten op bestaande TV-aansluiting (decoder of smartcard)
Installatie zenders
 Starten software-update TV (mits nodig)
Meenemen verpakkingsmateriaal
Meenemen oude apparaat (indien gewenst)

TV ophangen (inclusief complete bezorgservice) | 119,90 euro
 Montage van de beugel aan de muur en bevestigen TV (exclusief beugel, dus bestel een passende beugel mee)

Diensten voor audio

Wat betreft diensten voor audioproducten, zoals het aansluiten van je home cinema-systeem of het ophangen van speakers, hebben we geen vaste prijzen, maar ook hier kunnen onze winkels je natuurlijk mee helpen. Neem gerust contact op met een winkel bij je in de buurt en vraag naar de mogelijkheden.

Uitleg gratis bezorgservice

TV’s t/m 43 inch en kleinere apparaten worden bezorgd door DHL. Na je bestelling krijg je een trackingcode waarmee je je bestelling kunt volgen. Als je op het bezorgmoment niet thuis bent, laat de bezorger een briefje achter met daarop het volgende bezorgmoment. Als dan de bezorging ook niet lukt, kun je de bestelling bij een DHL-afhaalpunt ophalen. DHL kan helaas geen oude apparaten retour nemen.

TV’s groter dan 43 inch en grote apparaten worden door een EP:Ondernemer bezorgd. Deze neemt contact met je op om de bezorgafspraak te maken. Bij de standaard bezorgservice wordt je apparaat tot aan de voordeur gebracht. Eventueel wordt het oude apparaat mee terug genomen, maar dit dient al bij de voordeur te staan en schoon te zijn. Als je voordeur niet op de begane grond is en er geen lift in het pand is, kan je bestelling t/m de tweede verdieping bezorgd worden. Wanneer je voordeur op een hogere verdieping dan de tweede is, kun je dit aangeven bij de ondernemer wanneer de bezorgafspraak wordt gemaakt. Hier kan wel een toeslag voor gevraagd worden.

F3YHYKeYqJE

Uitleg Complete bezorgservice (€49,95)

De complete bezorgservice is alleen mogelijk bij apparaten die door een EP:Ondernemer worden geleverd. Bij de complete bezorgservice wordt het apparaat ook uitgepakt, op de juiste plek gezet en aangesloten – stekkers en kabels. Binnen je woning kan het apparaat één verdieping hoger of lager neergezet worden. Na plaatsing wordt het verpakkingsmateriaal meegenomen en het oude apparaat eventueel ook. Het oude apparaat moet afgekoppeld en schoon zijn. Als je voordeur niet op de begane grond is en er geen lift in het pand is, kan je bestelling t/m de tweede verdieping bezorgd worden. Wanneer je voordeur op een hogere verdieping dan de tweede is, kun je dit aangeven bij de ondernemer wanneer de bezorgafspraak wordt gemaakt. Hier kan wel een toeslag voor gevraagd worden.