Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Deskundig advies

Het grote aanbod aan elektronica kan soms overweldigend zijn. Bij EP: helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze, zowel online als in onze winkels. In de webshop leggen we de diverse functies van een apparaat uit en kun je gebruikmaken van de filtermogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld alleen televisies van een bepaald merk, beeldformaat of prijsklasse filteren.

Advies van de ondernemers

In onze winkels adviseert de EP:Ondernemer je natuurlijk graag. Onze ondernemers zijn zelfstandig, hebben jarenlang ervaring en kennen het assortiment door en door. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk advies op basis van jouw wensen en behoeftes. Zo zit je achteraf niet met een te grote televisie, een wasmachine die niet aansluit bij je gezinssamenstelling of een stofzuiger die toch niet helemaal geschikt is voor je vloer.

Voordelen van het advies van de ondernemer

De EP:Ondernemers lopen graag een stapje harder voor hun klanten en kunnen je helpen met advies en service. Zij luisteren naar je wensen en stemmen hun advies daarop af. Zo weten zij als geen ander welk merk en productcapaciteiten aansluiten bij de eisen die jij stelt aan het product dat je zoekt. De ondernemers van EP: zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.

Extra service

De service van de EP:Ondernemer stopt niet nadat je het product hebt afgerekend. Mocht je na afloop vragen hebben over je aankoop of niet helemaal tevreden zijn, dan kun je gewoon terecht in het EP:Filiaal bij jou in de buurt.

Bezorgservice

Sommige producten zijn te zwaar of groot om mee te nemen vanuit de winkel. Onze ondernemers helpen je graag met service op maat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de EP:Bezorgservice Zo kunnen zij je producten bezorgen of zelf aansluiten en installeren. Het advies daarbij gaat verder na levering en installatie, want wij nemen graag de tijd om met jou het gebruik door te nemen. Onze service maakt het verschil. Wil je een product laten inmeten? Ook daarbij kunnen onze ondernemers helpen met onze EP:Inmeetservice.

Houd er wel rekening mee dat er voor sommige services extra kosten worden gerekend.

Contact met EP:Ondernemer

Ben je benieuwd wat de EP:Ondernemer voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze ondernemers. Met honderd filialen is er altijd een EP:Winkel bij jou in de buurt. Ook onze online klantenservice staat je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

EP:Deskundig advies