EP:Deskundig advies

Het grote aanbod aan elektronica kan soms overweldigend zijn. Bij EP: helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze, zowel online als in onze winkels. In de webshop leggen we de diverse functies van een apparaat uit en kunt u gebruikmaken van de filtermogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen televisies van een bepaald merk, beeldformaat of prijsklasse filteren.

Advies van de ondernemers

In onze winkels adviseert de EP:Ondernemer u natuurlijk graag. Onze ondernemers zijn zelfstandig, hebben jarenlang ervaring en kennen het assortiment door en door. U kunt altijd rekenen op een eerlijk advies op basis van uw wensen en behoeftes. Zo zit u achteraf niet met een te grote televisie, een wasmachine die niet aansluit bij uw gezinssamenstelling of een stofzuiger die toch niet helemaal geschikt is voor uw vloer.

Voordelen van het advies van de ondernemer

De EP:Ondernemers lopen graag een stapje harder voor hun klanten en kunnen u helpen met advies en service. Zij luisteren naar uw wensen en stemmen hun advies daarop af. Zo weten zij als geen ander welk merk en productcapaciteiten aansluiten bij de eisen die u stelt aan het product dat u zoekt. De ondernemers van EP: zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Extra service

De service van de ondernemers stopt niet nadat u uw product heeft afgerekend. Mocht u na afloop vragen hebben over uw aankoop of niet helemaal tevreden zijn, dan kunt u terecht in het EP:Filiaal bij u in de buurt.

Bezorgservice

Sommige producten zijn te zwaar of groot om door u mee te nemen vanuit de winkel. Onze ondernemers helpen u graag met service op maat. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de EP:Bezorgservice Zo kunnen zij uw producten bezorgen of zelf aansluiten en installeren. Het advies daarbij gaat verder na levering en installatie, want wij nemen graag de tijd om met u het gebruik door te nemen. Onze service maakt het verschil. Wilt u een product laten inmeten? Ook daarbij kunnen onze ondernemers helpen met onze EP:Inmeetservice.

Houdt u er rekening mee dat er voor sommige services extra kosten worden gerekend.

Contact met EP:Ondernemer

Bent u benieuwd wat de EP:Ondernemer voor u kan betekenen of heeft u een vraag? Neem dan contact op met onze ondernemers. Met honderd filialen is er altijd een EP:Winkel bij u in de buurt. Ook onze online klantenservice staat u graag bij met vragen of opmerkingen.

EP:Deskundig advies