12.317 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


EP:Deskundig advies

Het grote aanbod aan elektronica kan soms overweldigend zijn. Bij EP: helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze, zowel online als in onze winkels. In de webshop leggen we de diverse functies van een apparaat uit en kun je gebruikmaken van de filtermogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld alleen televisies van een bepaald merk, beeldformaat of prijsklasse filteren.

Advies op maat

Onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, die jarenlang ervaring hebben en het assortiment door en door kennen. Je kunt altijd rekenen op een eerlijk advies op basis van jouw wensen en behoeftes. Zo zit je achteraf niet met een te grote televisie, een wasmachine die niet aansluit bij je gezinssamenstelling of een stofzuiger die toch niet helemaal geschikt is voor je vloer.

Extra diensten

Wil je je nieuwe TV laten ophangen, je wasmachine laten installeren of je keuken laten opmeten voordat je nieuwe apparatuur koopt? Wij ontzorgen je graag. Kijk op onze dienstenpagina wat mogelijk is. Heb je specifieke(re) wensen, neem gerust contact op met een winkel bij jou in de buurt om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd in de buurt

Ben je benieuwd wat de winkel bij jou in de buurt voor je kan betekenen of heb je een andere vraag? Met honderd filialen is er altijd een EP:Winkel bij jou in de buurt. Ook onze online klantenservice staat je graag te woord bij vragen of opmerkingen.

EP:Deskundig advies