Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Recyclen doen we samen

Jouw groene partner voor elektronica

Nieuw apparaat gekocht, maar hoe kom je van het oude af? Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: wat moet er gebeuren met oude en afgedankte elektrische apparaten? Dat je voor de aanschaf van je nieuwe apparaat bij EP: terecht kunt wist je natuurlijk al, maar wij helpen je ook graag met het verantwoord afvoeren van het oude. Een groen logo vereist ook groen denken. Je oude kleine elektrische apparaten die op stroom werken, kun je bij EP: inleveren voor recycling. Denk hierbij aan een krultang, laptop, smartphone of TV. Wanneer je oude kleine elektrische apparaten inlevert, weet je zeker dat deze goed terecht komen. Het inleveren is namelijk goed voor het hergebruik van grondstoffen, het milieu en (sociale) werkgelegenheid. Je kunt je oude kleine elektrische apparaten in één van onze 100 EP:Winkels bij jou in de buurt inleveren.

Recyclen, het levert ons allemaal iets op!

Met het hergebruik van grondstoffen, dus ook uit je ingeleverde apparaten, wordt bijgedragen aan het minder belasten van de natuur. Er hoeven daardoor minder, steeds schaarser wordende, natuurlijke bronnen te worden aangesproken. Uiteindelijk willen we toch allemaal graag dat generaties na ons hier ook nog over kunnen beschikken?

Waar kun je terecht?

Bij de EP: winkel in de buurt kun je al je kleine elektrische apparaten en lampen inleveren, ook wanneer je geen vervangend product koopt! Al onze winkels hebben een inleverbak staan voor kleine apparaten. Vind hier de dichtstbijzijnde EP:Winkel met inleverbak. Vanzelfsprekend nemen wij grotere elektrische apparaten gelijk mee retour bij de levering van het nieuwe, dit hoort ook bij onze service. Bij een EP:Winkel bij jou in de buurt kun je je kleine elektrische apparaten en lampen inleveren zonder dat je hiervoor een nieuwe product hoeft aan te schaffen. EP: is een inzamelpartner van o.a. Wecycle en Weee om samen de grondstoffen voor nieuwe producten uit oude producten te halen en hiermee minder ‘nieuwe’ grondstoffen uit de natuur te hoeven halen. Hiermee wordt de uitstoot van CO2 vermeden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht. In 2018 heeft Wecycle samen met haar inzamelpartners 110 miljoen kilo e-waste ingezameld.

Recycle partners van EP:

EP: heeft ervoor gekozen om met gerenommeerde partners als Wecycle en Weee Nederland een samenwerkingsverband aan te gaan. Partners die garant staan voor verantwoordelijk afvoeren, zoveel mogelijk hergebruik van grondstoffen en bijdragen aan (sociale) werkgelegenheid. Voor verdere informatie over beide partners klik je hier voor Wecycle en hier voor Weee Nederland.