Let op! Door de drukte bij PostNL en DHL kan het langer duren voordat je bestelling is afgeleverd. Bij levering door een lokale EP:Winkel (indien mogelijk) blijft de levertijd 1 werkdag

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Advies over vriezers

EP: helpt u graag bij het kiezen van de juiste vriezer.

Vriezers zijn er in verschillende soorten en maten, allen met hun eigen voordelen. Op basis van uw wensen of gezinsituatie kunt u bij ons de beste vriezers kiezen met o.a. de optie No Frost, aantal vrieslades en inhoud vriezen of met een verwisselbare draaideur. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten vriezers.

Tafemodel vriezers | Vrieskasten | Vrieskisten | Inbouw vriezers

Tafelmodel vriezers

Het tafelmodel vriezer is ideaal geschikt als vrijstaand model of om onder uw werkblad van uw keuken te plaatsen. Ook kunt u de bovenkant van de vriezer als werkblad gebruiken of uw kookplaat op plaatsen. Standaard is het tafelmodel vriezer zo’n 85 cm hoog en 60 cm diep. De tafelmodel vrierzer is met een inhoud van zo’n 120 tot 140 liter geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. De kenmerken van een tafelmodel vriezer, op basis van de inhoud in het vriesgedeelte, is dat u hiermee beschikt u over een kleine inhoud in het vriesgedeelte, vaak van 150 liter of minder.

Bekijk hier alle tafemodel vriezers

Vrieskasten

De vrieskasten kenmerken zich door de langwerpige vorm, de vorm van een kast. Door de vorm van deze vriezers zijn ze makkelijk in een keuken weg te zetten. Bij het kopen van een vrieskast is het goed om uw gezinssituatie in uw achterhoofd te houden. Hoe groter uw gezin, hoe meer inhoud er wenselijk is. Ook is het belangrijk het gebruik in overweging te nemen bij uw aankoop. Maakt u veel gebruik van een vriezer, dan is het vriesgedeelte in een koel-vriescombinatie waarschijnlijk niet voldoende. De vrieskast heeft als voordeel dat deze door de planken makkelijk en overzichtelijk is in te ruimen.

Bekijk hier alle vrieskasten

Vrieskisten

Een vrieskist is een traditionele vriezer en heeft een deksel aan de bovenzijde. In het algemeen heeft een vrieskist een grotere inhoud dan een vrieskast met vrieslades. Grotere verpakkingen kunt u daardoor eenvoudig invriezen en probleemloos stapelen. Bij het kopen van een vrieskist is het goed om uw gezinssituatie in uw achterhoofd te houden. Hoe groter uw gezin, hoe meer inhoud er wenselijk is. Ook is het belangrijk het gebruik in overweging te nemen bij uw aankoop. Maakt u veel gebruik van een vriezer, dan is het vriesgedeelte in een koel-vriescombinatie waarschijnlijk niet voldoende. Ook is het grote voordeel van een vrieskist dat deze weinige temperatuur verliest tijdens het openen. Bij het kopen van een vrieskist is de inhoud een belangrijk onderdeel. Een vrieskist kan een behoorlijke inhoud hebben. Dit is voor veel consumenten dé reden om juist voor dit product te kiezen. De inhoud kan oplopen tot boven de 400 liter. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een vriezer met een inhoud van minder dan 100 liter, tussen de 100 en 200 liter, tussen de 200 en 300 liter en tussen de 300 en 400 liter.

Bekijk hier alle vrieskisten