23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Tafelmodel vriezers

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vriezer.

Welke vrijstaande vriezer heb ik nodig?

Vriezers zijn er in verschillende soorten en maten, allemaal met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinsituatie kan je bij ons de beste vriezers kiezen met onder andere No Frost, aantal vrieslades en inhoud vriezen of met een verwisselbare draaideur. De verschillende vriezers zijn te benoemen als vrijstaande vriezer of als inbouw vriezer, waarbij de vrijstaande vriezers beschikbaar zijn als vrieskast, tafelmodel vriezer en vrieskist. De inbouw vriezers zijn beschikbaar als inbouw vrieskast en onderbouw vriezer. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten vriezers.

Wat is een tafelmodel vriezer?

De tafelmodel vriezer is ideaal geschikt als vrijstaand model of om onder het werkblad van je keuken te plaatsen. Ook kan je de bovenkant van de vriezer als werkblad gebruiken of je kookplaat op plaatsen. Ideaal dus voor als je weinig ruimte in je keuken hebt en de tafelmodel vriezer als werkblad wilt gebruiken. Standaard is de tafelmodel vriezer zo’n 85 cm hoog en 60 cm diep. De tafelmodel vriezer is met een inhoud van zo’n 120 tot 140 liter geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. De kenmerken van een tafelmodel vriezer, op basis van de inhoud in het vriesgedeelte, is dat je hiermee beschikt over een kleine inhoud in het vriesgedeelte, vaak van 100 liter of minder.

> Naar alle tafemodel vriezers

Wat zijn de voor- en nadelen van een tafelmodel vriezer?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een tafelmodel vriezer? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe tafelmodel vriezer wil kopen.

Meest populaire tafelmodel vriezers

Onze meest populaire tafelmodel vriezers.