25.709 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Vrieskasten

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vriezer.

Welke vrijstaande vriezer heb ik nodig?

Vriezers zijn er in verschillende soorten en maten, allemaal met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinsituatie kan je bij ons de beste vriezers kiezen met onder andere No Frost, aantal vrieslades en inhoud vriezen of met een verwisselbare draaideur. De verschillende vriezers zijn te benoemen als vrijstaande vriezer of als inbouw vriezer, waarbij de vrijstaande vriezers beschikbaar zijn als vrieskast, tafelmodel vriezer en vrieskist. De inbouw vriezers zijn beschikbaar als inbouw vrieskast en onderbouw vriezer. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten vriezers.

Wat is een vrieskast?

De vrieskasten kenmerken zich door de langwerpige vorm, de vorm van een kast. Door de vorm van deze vriezers zijn ze makkelijk in een keuken weg te zetten. Bij het kopen van een vrieskast is het goed om jouw gezinssituatie in het achterhoofd te houden. Hoe groter jouw gezin, hoe meer inhoud er wenselijk is en dus ook nodig is. Ook is het belangrijk het gebruik in overweging te nemen bij jouw aankoop. Maak je veel gebruik van een vriezer, dan is het vriesgedeelte in een koelvriescombinatie waarschijnlijk niet voldoende. De vrieskast heeft als voordeel dat deze door de planken makkelijk en overzichtelijk is in te ruimen.

> Naar alle vrieskasten

Wat zijn de voor- en nadelen van een vrieskast?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een vrieskast? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe vrieskast wil kopen.

Meest populaire vrieskasten

Onze meest populaire vrieskasten.