25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Vrieskisten

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste vriezer.

Welke vrijstaande vriezer heb ik nodig?

Vriezers zijn er in verschillende soorten en maten, allemaal met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinsituatie kan je bij ons de beste vriezers kiezen met onder andere No Frost, aantal vrieslades en inhoud vriezen of met een verwisselbare draaideur. De verschillende vriezers zijn te benoemen als vrijstaande vriezer of als inbouw vriezer, waarbij de vrijstaande vriezers beschikbaar zijn als vrieskast, tafelmodel vriezer en vrieskist. De inbouw vriezers zijn beschikbaar als inbouw vrieskast en onderbouw vriezer. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten vriezers.

Wat is een vrieskist?

Een vrieskist is een traditionele vriezer en heeft een deksel aan de bovenzijde. In het algemeen heeft een vrieskist een grotere inhoud dan een vrieskast met vrieslades. Grotere verpakkingen kan je daardoor eenvoudig invriezen en probleemloos stapelen. Bij het kopen van een vrieskist is het goed om jouw gezinssituatie in het achterhoofd te houden. Hoe groter jouw gezin, hoe meer inhoud er wenselijk is. Ook is het belangrijk het gebruik in overweging te nemen bij jouw aankoop. Maak je veel gebruik van een vriezer, dan is het vriesgedeelte in een koelvriescombinatie waarschijnlijk niet voldoende. Ook is het grote voordeel van een vrieskist dat deze weinige temperatuur verliest tijdens het openen. Bij het kopen van een vrieskist is de inhoud een belangrijk onderdeel. Een vrieskist kan een behoorlijke inhoud hebben. Dit is voor veel consumenten dé reden om juist voor dit product te kiezen. De inhoud kan oplopen tot boven de 400 liter. Uiteraard kan je ook kiezen voor een vriezer met een inhoud van minder dan 100 liter, tussen de 100 en 200 liter, tussen de 200 en 300 liter en tussen de 300 en 400 liter.

> Naar alle vrieskisten

Wat zijn de voor- en nadelen van een vrieskist?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een vrieskist? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe vrieskist wil kopen.

Meest populaire vrieskisten

Onze meest populaire vrieskisten.