Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

13.019 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Smart Media

Onder Smart Media verstaan we alle slimme multimedia apparaten voor in huis. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld de Smart TV's, maar ook Smart Audio oplossingen. Hieronder leest u meer over de verschillende oplossingen binnen Smart Media.

Smart TV

Niet alleen de TV's zijn tegenwoordiger veel 'slimmer', ook de bediening van uw TV is tegenwoordig veel slimmer. De meeste televisie fabrikanten hebben vaak een eigen app ontwikkeld waarmee u de TV kunt bedienen. Met deze app heeft u toegang tot de alle zenders, de menu's en zelfs extra functies. Wellicht het meest bekende onderdeel van de smart tv zijn de apps. Apps zoals Netflix, Spotify, Facebook, Twitter, Skypem Youtube, NPO gemist, RTL XL, Videoland en Pathé thuis zijn diensten die je standaard op bijna elke smart tv terugvindt.

De rol van de televisie kan in het huis van de toekomst even groot worden als de rol van de smartphone of tablet. Want of je nu de apparaten in huis aanstuurt of kijkt naar de statistieken van een apparaat op een televisie of een smartphonescherm, maakt voor het huis zelf niet uit. 

Smart Audio

Simpel gezegd is multiroom audio de mogelijkheid om je eigen muziek, vanaf elke willekeurige bron, via meerdere speakers in huis te laten klinken. Zo kun dezelfde of verschillende muziek tegelijkertijd laten horen in verschillende ruimtes van je huis. Systemen zoals die van Sonos en Heos zijn eenvoudig te bedienen via de app op uw smartphone of tablet. U hoeft alleen maar uw systeem aan te sluiten op uw wifi netwerk.

Streaming diensten zoals Spotify, Deezer, Tidal, Napster, Tunein, MOOD:MIX en Soundcloud worden ondersteund in de app van Heos waardoor u eenvoudig uw favoriete muziek kunt afspelen waar u maar wilt. Naast streaming diensten kunt u ook eenvoudig muziek afspelen welke op bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of NAS staat.

Bekijk onze Smart TV en Smart Audio oplossingen: