25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Smart Connect

Een Smart Home systeem begint met een stabiele, sterke (draadloze) internetverbinding. De router is het kloppend hart van uw Smart Home oplossing en zorgt ervoor dat alle slimme apparaten met elkaar kunnen communiceren. Om een goede basis en een stabiel netwerk te integreren, zult u eerst voor u zelf een aantal vragen moeten beantwoorden: 

  • Welke apparaten wilt u aansluiten
  • Waar komen deze apparaten te staan? 
  • Wat is de staat van uw huidige netwerk?

Door het beantwoorden van deze vragen kunt u bepalen hoe veel druk er op uw netwerk komt te liggen en of uw huidige netwerk stabiel en sterk genoeg is. 

De router, het kloppend hart

Één van de belangrijkste apparaten binnen het netwerk is de router. De internetverbinding komt binnen op de router, waarna deze verspreid wordt door uw woning. De router is dus de toegangspoort en moet sterk en stabiel genoeg zijn om alle verbindingen tot stand te kunnen houden. Gebruikt u een router van Ziggo, KPN of een andere aanbieder? Wij raden u aan altijd gebruik te maken van een A-merk, zoals Asus, Netgear of TP-Link. Deze routers zijn sneller, veiliger en bieden meer instellingsmogelijkheden. Mocht u wisselen van provider, dan hoeft u ook niet alles opnieuw in te stellen.

EP: beveelt de Netgear Orbi aan

Zoals u heeft kunnen lezen is het van belang een groot, stabiel en sterk draadloos netwerk in huis te hebben. Alleen op deze manier kunt u uw woning écht Smart maken. Daarom beveelt EP: de Netgear Orbi aan. Met de Netgear Orbi geniet van een dekkingsgraad tot 370 vierkante meter, waardoor u in iedere ruimte geniet van een uitstekend WiFi signaal. Zelfs als u meerdere apparaten aansluit, gaat dit niet ten koste van de snelheid (dit in tegenstelling tot conventionele WiFi routers). Maakt u momenteel gebruik van een router van Ziggo, KPN of andere aanbieder? Dan raden wij u aan om de Netgear Orbi aan te schaffen. Dit omdat de Netgear Orbi sneller, veiliger en meer instellingsmogelijkheden biedt. 

Wilt u meer informatie of wilt u de Netgear Orbi bestellen? Klik dan op onderstaande button.

Netgear Orbi