Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Smart Comfort bestaat uit een tweetal belangrijke onderdelen, namelijk Slimme verlichting en Slimme thermostaten. Hieronder leest u hoe het werkt en wat voor u de voordelen zijn. 

Slimme verlichting

De basis van Slimme verlichting is natuurlijk het verlichten van een kamer of ruimte op een slimme, intuïtieve manier. Bij Slimme verlichting kunnen vaak ook scènes of routines die u het leven makkelijker maken worden ingesteld. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat de lampen in uw slaapkamer automatisch aangaan en langzaam feller worden zodra uw wekker gaat. De mogelijkheden met gekleurde lampen zijn ook eindeloos. Met gekleurde lampen kan uitstekend een bepaalde sfeer worden gecreëerd. De sfeer is tijdens een romantisch etentje uiteraard heel anders dan wanneer u een goed boek leest. 

INNR Slimme verlichting

Innr Lightning is een nieuw Nederlands merk met een slim verlichtingssysteem. Met deze slimme oplossing is het mogelijk om via de Innr app of afstandsbediening de slimme verlichting te bedienen. Zo bent u in staat iedere lamp afzonderlijk van elkaar te bedienen, of deze samen te voegen om een bepaalde sfeer te creëren. Meer informatie over de slimme oplossing van Innr Lightning? Klik dan op onderstaande button.

Slimme thermostaat

Een belangrijk onderdeel uit het Smart Home concept is uiteraard een slimme energieregeling. Dit kan gerealiseerd worden met een slimme thermostaat. Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat de verwarming in huis voor een groot deel geautomatiseerd wordt. Zo kunt u de slimme thermostaat zo instellen dat de verwarming aanslaat, zodra u onderweg naar huis bent. Ideaal, want zo komt u altijd thuis in een heerlijk verwarmd huis. Mede door de bewegingssensoren en Geofencing weet de thermostaat wanneer u het huis verlaat, waardoor de verwarming automatisch kan worden uitgeschakeld. 

Zone regeling

Een relatief nieuwe feature waar steeds meer slimme thermostaten over gaan beschikken, is de zone regeling. Met deze functie is het mogelijk om per zone of ruimte de temperatuur in te stellen. Zo wilt u bijvoorbeeld in uw slaapkamer een andere temperatuur dan in uw woonkamer. 

Benieuwd naar het assortiment Slimme thermostaten? Klik dan op onderstaande button.