15.099 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels zijn open op afspraak en staan voor je klaar

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Wat is Sonos?

Sonos is het Smart Speakersysteem dat al uw favoriete muziek naar een kamer of alle kamers streamt. Bedien de muziek met één simpele app, en vul het huis met puur, meeslepend geluid. Het is een intelligent systeem dat u gemakkelijk kunt installeren, bedienen en uitbreiden.

In één kamer of in alle kamers tegelijk

Luister in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. De mogelijkheden zijn eindeloos. Al uw favoriete muziek komt bij elkaar in één simpele app, waarmee u alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume. Sonos is gemaakt om uw huis te vullen met puur, kraakhelder geluid. Perfect voor elke kamer. Trueplay stemt de speakers zo af dat de muziek glashelder klinkt, waar u de speaker ook neerzet.

Trueplay – Perfect voor elke kamer

Trueplay maakt van uw Sonos-speaker een Smart speaker die perfect wordt afgestemd op de kamer. Uw smartphone of tablet meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer. Daarna tuned Trueplay de Sonos-speaker zo dat muziek in elke kamer glashelder klinkt.

Aan u de keus: plaats de Sonos-speakers waar u dat wilt. Achter in de boekenkast. Op een bijzettafel. Achter de bank. Uit het zicht. Trueplay gebruikt de Sonos-app op de iPhone of iPad om u snel door het tuningproces te loodsen. En dan? Genieten maar! De kamer doet er niet meer toe. Het belangrijkste is dat u geniet van glasheldere, pure muziek. 

1. Luister: Trueplay luistert naar het geluid dat via uw iPhone of iPad uit de Sonos-speaker komt.
2. Detecteer: Trueplay detecteert elk vervormd geluid in de kamer.
3. Aanpassen: Trueplay tuned de instellingen van de speaker. Voor een nog helderder geluid.

Klein of groot, er is een Sonos-speaker voor elke situatie

Sonos One
De Smart Speaker voor muzieliefhebbers. Naast top-geluid biedt de One ook stembediening en slimme assistenten via Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Airplay 2. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Sonos One SL
De One SL is dezelfde speaker als de One, maar zonder microfoons. Je kunt daardoor geen gebruik maken van stembediening en slimme assistenten. Als je zowel een One als een One SL hebt, dan kun je via de One wel de SL bedienen met je stem. Ook de SL is verkrijgbaar in zwart en wit.

Sonos Play:5
Met vijf speakers en versterkers is de PLAY:5 een ware krachtpatser die gemakkelijk grote kamers vult. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Sonos Move
De Sonos Move is een grote speaker, die zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken is. De Move is stof- en spatwaterdicht en heeft een accu die tot 10 uur meegaat. Verbinden kan met zowel bluetooth als wifi. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Het uitbreidbare Home Cinema systeem

Arc
De ARC is de nieuwste krachtige soundbar van Sonos. De ARC is voorzien van 8 ingebouwde woofers en 3 tweeters en biedt Dolby Atmos-geluid door naar boven gerichte speakers. Met Google Assistant maak je gebruik van stembediening en slimme functies. Verkrijgbaar in zwart en wit.

Playbar
Deze krachtige en gebruiksvriendelijke soundbar met 9 ingebouwde speakers vult elke kamer met overweldigend geluid.

Sub
Vult uw kamer met een diep, ongelooflijk vol geluid dat u niet alleen hoort, maar vooral voelt. Elke noot, elk akkoord, elke beat. Het verschil dat deze subwoofer maakt, voelt u tot in uw botten. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Beam
Compacte, maar krachtige soundbar voor kleine tot middelgrote kamers. Ook aan de muur te bevestigen. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Playbase
De soundplate van Sonos met 10 ingebouwde speakers. U zet uw TV er gewoon bovenop. Verkrijgbaar in wit of zwart.

De mogelijkheden

3.0 Home Cinema
Begin met een Arc, Beam, Playbar of Playbase en geniet.

3.1 Home Cinema
Voeg de Sub toe voor een diepe, voelbare bass.

5.1 Home Cinema
Voeg twee One of One SL speakers toe als draadloze achterspeakers voor de volledige surround-ervaring.
 

Populaire Sonos producten

Onze meest populaire Sonos producten.