Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Huishoudens

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste wasdrogers.

Welke wasdroger heb ik nodig?

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste wasdroger.

Het vulgewicht van de wasdroger wordt vaak op basis van je gezinssamenstelling gemaakt, heb je een klein huishouden met 1 of 2 personen, een middelgroot huishouden met 3 of 5 personen of heb je een groot huishouden met 6 of meer personen? Afhankelijk van hoe groot je huishouden is kies je een wasdroger met een 7 kg, 8 kg of 9 kg vulgewicht. Het vulgewicht (ook wel: trommelinhoud) bij een nieuwe wasdroger is dus erg belangrijk. Het vulgewicht van je wasdroger kan ook van invloed zijn als jij je wasgoed opspaart, op hoeveelheid of op kleur, om hiermee maar een paar keer in de week te hoeven wassen. In dit geval zou je er ook voor kunnen kiezen om met een klein huishouden voor een grotere trommelinhoud te kiezen. Deze vragen bepalen voor jou welk vulgewicht je wasdroger nodig heeft. Hieronder vind je verschillende voorbeelden welke voor jou van toepassing kunnen zijn.

1 of 2 personen | 3 of 5 personen | 6 of meer personen

Kleine huishoudens met 1 of 2 personen

Een klein huishouden bestaat uit 1 of 2 personen, ben je single of samenwonend en draai je een paar keer per week de was, dan is een wasdroger met een vulgewicht van 7 kg ideaal geschikt voor jouw huishouden. Als je ervoor kiest om je wasgoed op te sparen, op hoeveelheid of op kleur, dan adviseren wij je om voor een grotere trommelinhoud te kiezen.

> Naar alle wasdrogers voor een klein huishouden

Middelgroot huishoudens met 3 of 5 personen

Een middelgroot huishouden bestaat uit 3 of 5 personen, heb je een gezin met 1, 2 of 3 kinderen en draai je meerdere keren per week de was, dan is een wasdroger met een vulgewicht van 8 kg ideaal geschikt voor jouw huishouden. Als je ervoor kiest om je wasgoed op te sparen, op hoeveelheid of op kleur, dan adviseren wij je om voor een grotere trommelinhoud te kiezen.

> Naar alle wasdrogers voor een middelgroot huishoude

Grote huishoudens met 6 of meer personen

Een groot huishouden bestaat uit 6 of meer personen heb je een gezin met 3 of meer kinderen en draai je bijna elke dag de was, dan is een wasdroger met een vulgewicht van 9 kg of meer ideaal geschikt voor jouw huishouden. Als je ervoor kiest om je wasgoed op te sparen, op hoeveelheid of op kleur, dan adviseren wij je om voor een grotere trommelinhoud te kiezen.

> Naar alle wasdrogers voor een groot huishouden