25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Durf te drogen met de nieuwe serie wasdrogers van AEG. Stuk voor stuk zijn ze ontworpen om jouw favoriete kleding perfect te verzorgen. De wasdrogers zijn voorzien van hetzelfde unieke symmetrische design als de AEG wasmachines. Het ontwerp is gebalanceerd en symmetrisch met in het midden een draaiknop waarmee het bedieningspaneel bediend wordt. De verschillende series hebben een eigen unieke technologie waarbij de wasdrogers per serie een stap verder gaan, waardoor je in een 8000 serie wasdroger zelfs delicate stoffen kunt drogen. Dankzij de nieuwste technologieën en het stijlvolle Duitse design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring zorgen de nieuwe wasdrogers van AEG voor een volledig nieuwe ervaring. Je beschikt met een AEG wasdroger namelijk over de beste kwaliteit om je kleding beter en energiezuiniger te drogen. De nieuwe wasdrogers hebben dezelfde look bij elke serie, een premium design en een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk interface.

Naar alle AEG wasdrogers

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Doordat je nu dezelfde look hebt bij elke serie kun je altijd een bijpassende wasmachine vinden welke perfect matcht bij jouw wasdroger. Kies je ook nog voor een wasdroger en wasmachine uit dezelfde serie, dan heb je een perfect op elkaar afgestemde set op het gebied van design en kledingverzorging. Het premium design, luxe uitstraling en het ergonomisch ontwerp is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn. Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft.

Wasdrogers van AEG

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger. Met de meest energiezuinige A+++ warmtepompdrogers kun je tot wel € 75,- aan energiekosten en daarmee tot wel 300 kWh/jaar besparen! Een warmtepompdroger is energiezuiniger doordat de warme lucht die de trommel ingeblazen wordt, hergebruikt wordt door de ingebouwde warmtepomp. Ook is het mogelijk om de warmtepompdroger, door de lagere energieafname, op dezelfde groep aan te sluiten als de wasmachine. Een condensdroger is een droger welke sneller je wasgoed droogt, in vergelijking met een warmtepompdroger en een afvoerdroger. Een luchtafvoerdroger is een wasdroger waarbij de warme en vochtige lucht met een dikke flexibele afvoerslang naar buiten wordt afgevoerd.

52JbCThcF3c