12.207 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


AEG wasmachines

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine.

Advies over AEG wasmachines

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine.

Wil je een nieuwe wasmachine kopen en ben je op zoek naar een AEG wasmachine? Er zijn veel verschillende wasmachines en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste wasmachines. EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine. De AEG wasmachines zijn verkrijgbaar als wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader en was-droogcombinatie. Bij de keuze van de juiste wasmachine is het belangrijk om eerst al duidelijk te hebben of je voorkeur hebt aan een wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader of een wasmachine en droger in één, namelijk een was-droogcombinatie. Vaak betreft de keuze van een wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader of een was-droogcombinatie een praktische keuze.

De nieuwe serie wasmachines van AEG richten zich op de perfecte verzorging van je favoriete kleding. Het unieke design heeft een premium uitstraling. Het ontwerp is gebalanceerd en symmetrisch met in het midden een draaiknop waarmee het bedieningspaneel bediend wordt. Elke serie heeft een eigen unieke technologie waarbij de wasmachines per serie een stap verder gaan op het gebied van kledingverzorging. Dankzij de nieuwste technologieën en het stijlvolle Duitse design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring zorgen de nieuwe wasmachines van AEG voor een volledig nieuwe ervaring. Je beschikt met een AEG wasmachine namelijk over de beste kwaliteit om je kleding beter en energiezuiniger te wassen. De nieuwe wasmachines hebben dezelfde look bij elke serie, een premium design en een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk interface.

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Doordat je nu dezelfde look hebt bij elke serie kun je altijd een bijpassende droger vinden welke perfect matcht bij jouw wasmachine. Kies je ook nog voor een wasmachine en wasdroger uit dezelfde serie, dan heb je een perfect op elkaar afgestemde set op het gebied van design en kledingverzorging. Het premium design, luxe uitstraling en het ergonomisch ontwerp is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn. Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft.

Wasmachines van AEG

Bij een wasmachine voorlader is het vulgewicht van de wasautomaat erg belangrijk. Een wasmachine tot 7 kilo is namelijk geschikt voor singles of stelletjes, 8 kilo is goed voor een gezin met 1 of 2 kinderen en 9 kilo is geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine? Kijk dan naar een A+++ wasmachine. Een wasmachine bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een bovenlader is namelijk maar tussen 40-45 cm breed en tussen 85-90 cm hoog en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een wasmachine bovenlader kan je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebeiparing. Heb je dus geen plek voor zowel een wasmachine als een wasdroger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er wel rekening mee dat je niet in één keer de totale inhoud van de trommel direct gedroogd kan worden. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.

52JbCThcF3c