Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

13.019 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


AEG wasmachines

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine.

Advies over AEG wasmachines

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine.

Wil je een nieuwe AEG wasmachine kopen? De AEG wasmachines zijn verkrijgbaar als wasmachine voorlader, wasmachine bovenlader en was-droogcombinatie. Bij een wasmachine voorlader kan je jouw wasgoed aan de voorzijde van de wasmachine in- en uitladen en kan je de bovenkant ook nog als werkblad gebruiken. Bij een wasmachine bovenlader kan je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen en plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebesparing! Het vulgewicht van de wasautomaat is erg belangrijk. Een wasmachine tot 7 kilo is geschikt voor singles of stelletjes, 8 kilo is goed voor een gezin met 1 of 2 kinderen en 9 kilo is geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine? Kijk dan naar een A+++ wasmachine. De AEG wasmachines zijn verkrijgbaar als 6000 serie (L6), 7000 serie (L7), 8000 serie (L8) en 9000 serie (L9). Met een AEG wasmachine vind je gegarandeerd de juiste wasmachine welke voldoet aan al jouw wensen en eisen van jouw gezinsleven. En uiteraard met het mooiste design en de beste prestaties. Er zijn veel verschillende wasmachines en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste wasmachines. EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste AEG wasmachine.

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Doordat je nu dezelfde look hebt bij elke serie kun je altijd een bijpassende droger vinden welke perfect matcht bij jouw wasmachine. Kies je ook nog voor een wasmachine en wasdroger uit dezelfde serie, dan heb je een perfect op elkaar afgestemde set op het gebied van design en kledingverzorging. Het premium design, luxe uitstraling en het ergonomisch ontwerp is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn. Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft.

Wasmachines van AEG

Bij een wasmachine voorlader is het vulgewicht van de wasautomaat erg belangrijk. Een wasmachine tot 7 kilo is namelijk geschikt voor singles of stelletjes, 8 kilo is goed voor een gezin met 1 of 2 kinderen en 9 kilo is geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine? Kijk dan naar een A+++ wasmachine. Een wasmachine bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een bovenlader is namelijk maar tussen 40-45 cm breed en tussen 85-90 cm hoog en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een wasmachine bovenlader kan je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebeiparing. Heb je dus geen plek voor zowel een wasmachine als een wasdroger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er wel rekening mee dat je niet in één keer de totale inhoud van de trommel direct gedroogd kan worden. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.

Populaire AEG wasmachines

Onze meest populaire AEG wasmachines.

 • Energieklasse A+++
 • Vulgewicht 9 kg
 • Toerental 1600 rpm
 • 75 dB centrifugeren
€ 75,- ICI PARIS XL cadeaubon
 • Energieklasse A+++
 • Vulgewicht 9 kg
 • Toerental 1600 rpm
 • 75 dB centrifugeren
€ 100,- ICI PARIS XL cadeaubon
 • Energieklasse A+++
 • Vulgewicht 9 kg
 • Toerental 1400 rpm
 • 75 dB centrifugeren
€ 50,- ICI PARIS XL cadeaubon

52JbCThcF3c