23.147 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Wil je een nieuwe wasmachine kopen en ben je op zoek naar een AEG wasmachine? Er zijn veel verschillende wasmachines en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij het kopen van een nieuwe AEG wasmachine heb je de keuze uit verschillende series. De AEG wasmachines zijn verkrijgbaar als 6000 serie (L6), 7000 serie (L7), 8000 serie (L8) en 9000 serie (L9). Elke serie wasmachine van AEG heeft elk zijn eigen unieke technologie welke bij jouw persoonlijke behoefte past. Met een AEG wasmachine vind je gegarandeerd de juiste wasmachine welke past bij jouw wensen en voorkeuren. De AEG wasmachines onderscheiden zich verder ook nog dankzij AutoDose, waarmee je nooit meer te veel en nooit meer te weinig wasmiddel doseert.

Naar alle AEG wasmachines

Stijlvol design, luxe uitstraling en een ultieme gebruikservaring

Doordat je nu dezelfde look hebt bij elke serie kun je altijd een bijpassende droger vinden welke perfect matcht bij jouw wasmachine. Kies je ook nog voor een wasmachine en wasdroger uit dezelfde serie, dan heb je een perfect op elkaar afgestemde set op het gebied van design en kledingverzorging. Het premium design, luxe uitstraling en het ergonomisch ontwerp is geïnspireerd op de elektrische turbines die werden geproduceerd in de AEG Turbinefabriek in Berlijn. Het symmetrische ontwerp met de draaiknop in het midden van de zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface waarbij alles overzichtelijk blijft.

Wasmachines van AEG

Bij een wasmachine voorlader is het vulgewicht van de wasautomaat erg belangrijk. Een wasmachine tot 7 kilo is namelijk geschikt voor singles of stelletjes, 8 kilo is goed voor een gezin met 1 of 2 kinderen en 9 kilo is geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine? Kijk dan naar een A+++ wasmachine. Een wasmachine bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een bovenlader is namelijk maar tussen 40-45 cm breed en tussen 85-90 cm hoog en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een wasmachine bovenlader kan je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebeiparing. Heb je dus geen plek voor zowel een wasmachine als een wasdroger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er wel rekening mee dat je niet in één keer de totale inhoud van de trommel direct gedroogd kan worden. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.

52JbCThcF3c