23.280 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

AutoDose

AutoDose de wasmachine met automatische dosering

De wasmachine met wasmiddeldosering, nauwkeurig en beheerst

Met de AEG AutoDose wasmachine doseer je nooit meer te veel en nooit meer te weinig wasmiddel. Dankzij de intelligente AutoDose-technologie van AEG wordt er previes de juiste hoeveelheid wasmiddel toegevoegd aan iedere wasbeurt, hiermee ben je altijd voorzien van de beste zorg voor je kleding, geheel automatisch. De AutoDose-functie voroziet de AEG wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter. Doordat alle AEG AutoDose wasmachines ook in het bezit zijn van ProSense-technologie wordt ook de grootte van de lading gemeten waarop de wasautomaat automatisch de wastijd, en het energie- en waterverbruik aanpast. De wasmachine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de perfecte hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten!

Precieze dosering met AutoDose

Als er te veel of te weinig wordt gedoseerd kan dit er voor zorgen dat de was vaal wordt en vezels beschadigd raken, waardoor kleding vorm en kleur verliest en er niet meer als nieuw uitziet. Met AutoDose gebruik je nooit meer te veel en nooit meer te weinig wasmiddel. De intelligente AutoDose-technologie voegt de juiste hoeveelheden wasmiddel en wasverzachter toe aan de wasbeurten. Hiermee heb je met AutoDose de beste reiniging en zorg voor je kleding, op een intelligente en accurate manier!

Volledige flexibiliteit van de 4 compartimenten

In de wasmiddellade kun je eenvoudig schakelen tussen een automatische en een handmatige wasmiddeltoevoeging. De vier grote compartimenten in de wasmiddellade zijn namelijk zeer gebruikersvriendelijk waardoor je eenvoudig wasmiddel kunt bijvullen en de lade kunt reinigen. Het AutoDose systeem van AEG is voor elk (vloeibaar) wasmiddel geschikt. Je kunt dus gewoon je eigen wasmiddel eb wasverzachter in de AutoDose compartimenten gebruiken. Let er wel op dat extra configuraties voor gebruik van een specifiek wasmiddel voor in het 2e compartiment wordt beschreven in de MY AEG Care-app. Hieronder leggen we uit waarvoor de 4 compartimenten voor gebruikt kunnen worden:

  1. Vak voor het (kleur)wasmiddel
  2. Vak voor wasverzachter/wasmiddel
  3. Je kunt voor specifieke wasmiddelen zoals waspoeder en impregneermiddel altijd gebruik maken van de handmatige compartimenten. Dit kun je eenvoudig via de MY AEG Care-app instellen.

l-Si8EFbA_k

AEG AutoDose wasmachines

Onze AEG AutoDose wasmachines.