Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

Gratis thuisbezorgd vanaf 99,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


SoftWater

Zachter water, behoedzamer voor kleding

Wat is SoftWater bij AEG wasmachines?

Elke serie heeft een eigen unieke technologie waarbij de wasmachines van AEG per serie een stap verder gaan op het gebied van kledingverzorging. Op alle AEG wasmachines zit ProSense-technologie, vanaf de 7000 serie (L7) zit ProSteam-technologie, vanaf de 8000 serie (L8) zit ÖKOMix-technologie en bij de 9000 serie (L9) zit SoftWater-technologie. Met de SoftWater-technologie wordt ontkalkingszout en een ion-omwisselfilter gebruikt om het kraanwater te verzachten en te zuiveren, waardoor je kleding zacht blijft aanvoelen en kleuren er optimaal uit blijven zien.

SoftWater-technologie

Al het water uit de kraan bevat mineralen die de vorm en structuur van kleding aantasten. Deze AEG wasmachine beschikt als eerste ter wereld over technologie die deze mineralen verwijdert. De SoftWater-technologie gebruikt ontkalkingszout en een ion-omwisselfilter om het kraanwater te verzachten en te zuiveren. Je kleding wordt in zacht en gezuiverd water gewassen waardoor je kleding zacht blijft aanvoelen en kleuren er optimaal uit blijven zien.

O2YwUjHLmBo

AEG SoftWater wasmachines

Onze AEG SoftWater wasmachines.

  • Energieklasse A+++
  • 9 kg vulgewicht
  • 1600 toeren
  • Inverter motor
5 jaar garantie