25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

AbsoluteCare

De betrouwbare beschermer van je kleding

Wat is AbsoluteCare bij AEG wasdrogers?

Elke serie heeft een eigen unieke technologie waarbij de wasdrogers van AEG per serie een stap verder gaan op het gebied van kledingverzorging. Op alle AEG wasdrogers zit ProSense-technologie, vanaf de 7000 serie (T7) zit SensiDry-technologie, vanaf de 8000 serie (T8) zit het AbsoluteCare-systeem en bij de 9000 serie (T9) zit het FiberPro-systeem.

AbsoluteCare-systeem

Wilt u ook uw delicate wollen, zijde en outdoorkleding met een gerust hart durven drogen? Het kan met de 8000 serie van AEG. Het AbsoluteCare System zorgt voor aangepaste programma's die nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur bepalen. Zo wordt uw kleding continu omhoog getild om de vorm te behouden en bij het wol programma wordt de beweging aangepast om krimp te voorkomen.

Het AbsoluteCare-systeem is de betrouwbare beschermer van je kleding. Deze techniek controleert nauwkeurig de trommelbewegingen en drogertemperatuur op basis van wetenschappelijke inzichten. Alle kleding welke je wast kan je ook drogen, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en vorm. Bovendien wordt de waterdichtheid van je kleding herstelt. Zo kun je zorgeloos je kleding drogen en hoef jij je nooit meer zorgen te maken.

hmhH0JiwazE