25.744 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

SensiDry

De textuur van je kleding blijft langer behouden

Wat is SensiDry bij AEG wasdrogers?

Elke serie heeft een eigen unieke technologie waarbij de wasdrogers van AEG per serie een stap verder gaan op het gebied van kledingverzorging. Op alle AEG wasdrogers zit ProSense-technologie, vanaf de 7000 serie (T7) zit SensiDry-technologie, vanaf de 8000 serie (T8) zit het AbsoluteCare-systeem en bij de 9000 serie (T9) zit het FiberPro-systeem.

SensiDry-technologie

Op de 7000 serie vindt u naast de ProSense technologie ook de SensiDry technologie. Dankzij deze technologie wordt op de helft van de temperatuur van traditionele drogers gedroogd. Zo is er minder schade en slijtage aan uw kleding en behoudt de stof zijn textuur.

De AEG SensiDry-technologie zorgt ervoor dat vocht wordt ontrokken aan stoffen bij een temperatuur welke de helft lager ligt dan bij traditionele wasdrogers. Bovendien vindt dit proces plaats zonder dat de droogtijd hierdoor langer wordt. Op deze manier worden stoffen niet onnodig blootgesteld aan extreme hitte, waardoor de originele textuur van je kleding langer behouden blijft. Bovendien bespaar je door de lagere temperaturen ook nog eens energie.

M2HLRgDI3F8