Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Advies over wasdrogers

EP: helpt u graag bij het kiezen van de juiste wasdroger.

Het vulgewicht van wasdrogers

Wij adviseren u om bij de aanschaf van de droger rekening te houden met het vulgewicht van de trommel. Hoe groter het vulgewicht, hoe beter de kleding zal drogen. Met een groter vulgewicht van de trommel heeft de wasdroger namelijk meer ruimte om de lucht door te laten in de trommel, hierdoor droogt uw kleding beter. Kies altijd een wasdroger die een minimaal gelijk, of een groter vulgewicht heeft dan uw wasmachine. Hiermee voorkomt u dat u uw wasgoed in 2 delen moet drogen.

7 kg wasgoed | 8 kg wasgoed | 9 kg wasgoed

Vulgewicht van 7 kg

Een wasdroger met een vulgewicht van 7 kg is over het algemeen voldoende voor een gezin van één tot twee personen. Een vulgewicht van 7 kg is relatief klein ten opzichte van de 8 kg en 9 kg trommel, maar voldoende voor singles en samenwonenden. Hier vindt u onze wasdrogers met een 7 kg vulgewicht, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasdrogers vinden.

Vulgewicht van 8 kg

Een wasdroger met een vulgewicht van 8 kg is over het algemeen voldoende voor een gezin van drie tot vijf personen. Houdt hierbij wel rekening met uw gezinssituatie, als u vaak per week wast, in verband met sporters in uw gezin, is het wellicht toch raadzaam om voor een grotere trommelinhoud te kiezen. Hier vindt u onze wasdrogers met een 8 kg vulgewicht, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasdrogers vinden.

Vulgewicht van 9 kg

Een wasdroger met een vulgewicht van 9 kg is over het algemeen voldoende voor een gezin groter dan vijf personen. Hoe groter het vulgewicht van een wasdroger hoe gemakkelijker uw droogbeurten zullen verlopen, u kunt hierbij natuurlijk meer wasgoed per droogbeurt in de trommel plaatsen, maar u bespaart ook nog eens op tijd en energie doordat u minder vaak hoeft te drogen dan met een wasdroger met een kleinere trommelinhoud. Hier vindt u onze wasdrogers met een 9 kg vulgewicht, maar u kunt hier natuurlijk ook alle wasdrogers vinden.