23.213 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Wil je een nieuwe Miele wasdroger kopen? Er zijn veel verschillende wasdrogers en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij EP: hebben wij een uitgebalanceerd assortiment met de beste Miele drogers. Wil je een energiezuinige Miele droger? Kies dan een warmtepompdroger. Of ben je op zoek naar een Miele droger welke snel droogt? Denk dan aan een condensdroger. Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger. Miele drogers staan erom bekend uitstekende en betrouwbare wasdrogers te zijn. Met het verfijnen van de wasmachine heeft het bedrijf ook enorm kunnen innoveren op gebied van wasdrogers. Resultaat is een mooie krachtige collectie aan moderne drogers en was-droogcombinaties. Je hebt hierbij de keuze uit een afvoerdroger, condensdroger of de meeste gewilde variant warmtepompdroger. Welke je ook kiest, ze zijn allen zeer zuinig qua energieverbruik.

Naar alle Miele wasdrogers

Kwaliteit gegarandeerd

Een Miele droger is doorgaans zeer voorzichtig voor het wasgoed en behandelt de was op zo een manier dat de kwaliteit van de kleren goed blijft. In veel gevallen heeft een droger een dichte afsluiting, maar een aantal drogers van Miele zijn uitgerust met een open kijkgat zoals je deze wellicht kent van een wasmachine. Hierdoor kun je zien wat er gebeurt en bovendien is het algehele design hierdoor aantrekkelijker. Je zult hoe dan ook geen miskoop doen wanneer je voor een Miele wasdroger kiest.

Wasdrogers van Miele

Een warmtepompdroger is de meest energiezuinige wasdroger, in vergelijking met een condensdroger en een afvoerdroger. Met de meest energiezuinige A+++ warmtepompdrogers kun je tot wel € 75,- aan energiekosten en daarmee tot wel 300 kWh/jaar besparen! Een warmtepompdroger is energiezuiniger doordat de warme lucht die de trommel ingeblazen wordt, hergebruikt wordt door de ingebouwde warmtepomp. Ook is het mogelijk om de warmtepompdroger, door de lagere energieafname, op dezelfde groep aan te sluiten als de wasmachine. Een condensdroger is een droger welke sneller je wasgoed droogt, in vergelijking met een warmtepompdroger en een afvoerdroger. Een luchtafvoerdroger is een wasdroger waarbij de warme en vochtige lucht met een dikke flexibele afvoerslang naar buiten wordt afgevoerd.