25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Wil je een nieuwe wasmachine kopen en ben je op zoek naar een Miele wasmachine? Er zijn veel verschillende wasmachines en de juiste keuze is niet altijd even gemakkelijk gemaakt. Bij het kopen van een nieuwe Miele wasmachine heb je de keuze uit verschillende series. De Miele wasmachines zijn verkrijgbaar als watercontrol-systeem (WCS) en waterproof-systeem (WPS). Elke serie wasmachine van Miele heeft elk zijn eigen unieke technologie welke bij jouw persoonlijke behoefte past. Met een Miele wasmachine vind je gegarandeerd de juiste wasmachine welke past bij jouw wensen en voorkeuren. De Miele wasmachines onderscheiden zich verder ook nog dankzij TwinDos, waarmee je geheel automatisch kunt doseren. TwinDos is het beste systeem voor vloeibare wasmiddelen. Met QuickPowerWash kun je snel en grondig wassen in slechts 49 minuten en met CapDosing heb je de perfecte aanvulling op speciale wasprogramma’s dankzij handige capsules.

Naar alle Miele wasmachines

De Miele wasmachines staan erom bekend tot de beste wasmachines te behoren. Het Duitse bedrijf heeft al decennia lang ervaring in het ontwikkelen van wasmachines, en weet hierdoor alle technieken en designelementen uitstekend tot in de puntjes te verzorgen. Een nieuwe wasautomaat van Miele is tegenwoordig standaard uitgerust met enkele moderne wastechnieken. Zo is de W1 serie onder andere befaamt door het automatisch doseersysteem TwinDos. Het krachtige design en materiaal zorgt voor een optimale wasbeurt en maakt dat de was een veel langere tijd in goede conditie blijft in vergelijking met wasmachines van goedkopere merken. Bij aankoop van een Miele wasmachine kan je er gerust van uitgaan dat je een goede aankoop hebt gedaan en dat deze standaard voorzien zijn van de nieuwste technieken.

Wasmachines van Miele

Bij een wasmachine voorlader is het vulgewicht van de wasautomaat erg belangrijk. Een wasmachine tot 7 kilo is namelijk geschikt voor singles of stelletjes, 8 kilo is goed voor een gezin met 1 of 2 kinderen en 9 kilo is geschikt voor een gezin met 3 kinderen of meer. Wil je een energiezuinige wasmachine? Kijk dan naar een A+++ wasmachine. Een wasmachine bovenlader is ideaal geschikt voor plaatsen waar je weinig ruimte hebt. Een bovenlader is namelijk maar tussen 40-45 cm breed en tussen 85-90 cm hoog en is daarmee de ideale oplossing voor een kleine ruimte. Bij een wasmachine bovenlader kan je jouw wasgoed aan de bovenzijde van de wasmachine in- en uitladen. Een was-droogcombinatie is een wasmachine en een wasdroger gecombineerd in één apparaat. Het grote voordeel hiervan is ruimtebesparing. Heb je dus geen plek voor zowel een wasmachine als een wasdroger, dan is de was-droogcombinatie een juiste keuze. Houd er wel rekening mee dat je niet in één keer de totale inhoud van de trommel direct gedroogd kan worden. De capaciteit benodigd om wasgoed te drogen, is namelijk groter dan bij alleen wassen omdat kledingstukken uitzetten na ontdaan te zijn van vocht. Ga hierbij uit van ongeveer de helft van het wasgoed dat goed gedroogd kan worden.