Let op! Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een product af te halen in de winkel. Koop lokaal via EP.nl en jouw EP:Ondernemer bezorgt het aan huis

13.536 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


NIEUW | SingleWash

Als je dat ene kledingstuk snel aan wilt. SingleWash: kleine wasjes snel en zuinig.

SingleWash | Tot wel 50% sneller

Normaal gesproken duurt het wassen van een overhemd 01:31 uur op het ‘Overhemden’ wasprogramma. Met het SingleWash wasprogramma duurt dat nog maar 00:39 uur. Met SingleWash wast u tot wel 50% sneller en verbruikt u tot wel 70% minder energie en verbruikt u tot wel 70% minder water. Heeft u net op uw overhemd of blouse gemorst of wilt u een bepaald kledingstuk vanavond nog aan? Eén kledingstuk wassen kan ook energiezuiniger. Ook kunt u fijn textiel wassen op een volledig fijnwasprogramma en kost u dit 40 liter water. Ook dit kan zuiniger! SingleWash wast uw kledingstuk met slechts 9 liter water schoon.

SingleWash: efficiënte oplossing voor losse kledingstukken

Het SingleWash wasprogramma is ideaal geschikt voor als u snel en efficiënt losse kledingstukken wilt wassen. Uw favoriete blouse wordt snel, zuinig en behoedzaam gewassen. Het SingleWash wasprogramma kan in veel programma’s geselecteerd worden en zorgt met de PowerWash Spin&Spray technologie voor een uitstekend wasresultaat binnen een kort programmaduur en een laag energie- en waterverbruik.

  • Voorbeeld: 1 overhemd in programma ‘Overhemden’ duurt nu 1:31 uur, 1 overhemd in programma ‘Overhemden’ met optie ‘SingleWash’ duurt max. 39 minuten.

zq2bghvBDvo