Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

13.040 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Gefeliciteerd met je nieuwe wasdroger! Als je ervoor hebt gekozen om je nieuwe wasdroger zelf aan te sluiten, dan is het handig om te weten waar je op moet letten. Want hoe sluit je nu jouw nieuwe wasdroger aan? EP: helpt je graag bij het aansluiten van jouw nieuwe wasdroger en vertellen jou graag alles wat je moet weten.

Kies de juiste plaats

De juiste plaats voor de wasdroger is vaak een voor de hand liggende plek, hier heeft tenslotte al jouw oude wasdroger gestaan en bovendien staan de aanslutingen op deze plek. Het is in ieder geval belangrijk dat je de wasdroger op een schone, vlakke en stevige ondergrond plaatst, dat de stekker te allen tijde bereikbaar is en in een geaard stopcontact is geplaatst. Tot slot stel je de wasdroger horizontaal met de stelvoeten, eventueel zou je hier een waterpas voor kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat de wasdroger waterpas staat, want een onjuiste uitlijning kan tot luide geluiden, trillingen en onjuiste trommelbewegingen zorgen.