25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Koelkasten vergelijken

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste koelkast.

Koelkasten vergelijken

Bij de keuze van de juiste koelkast is het belangrijk om te weten waar de koelkast komt te staan. Ben je op zoek naar een vrijstaande koelkast om naast jouw keukenkasten te plaatsen, of zelfs in de schuur of garage? Of ben je op zoek naar een inbouw koelkast, welke je in de nis van jouw keukenkast wil gaan inbouwen? Vaak betreft de keuze van een vrijstaande koelkast of een inbouw koelkast een praktische keuze. De keuze heeft namelijk alles te maken met jouw huidige keukenopstelling. Een inbouw koelkast kun je namelijk mooi inbouwen in de nis van jouw keuken, het is hierbij dan wel heel belangrijk dat je rekening houdt met de afmetingen van de koelkast en de juiste nismaten van jouw keukenkast. Een vrijstaande koelkast kun je eigenlijk overal neerzetten, hierbij hoef je geen rekening te houden met de afmetingen en nismaten van jouw keuken. Naast de standaard koelkasten en de verschillende type koelkasten waaruit je kan kiezen hebben wij ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een wijnkoelkast, ook wel een wijnklimaatkast genoemd, en is ideaal voor het bewaren van wijn en rosé.

Vrijstaande koelkasten | Inbouw koelkasten | Wijnkoelkasten

Vrijstaande koelkasten

De vrijstaande koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen, allen met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinssituatie kan je bij ons de beste koelkasten kiezen. Het soort vrijstaande koelkast wordt weergeven als het type model. Als je op zoek bent naar een vrijstaande koelkast, dan kun je kiezen voor een kastmodel koelkast, tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie of Amerikaanse koelkast.

Inbouw koelkasten

Wil je liever dat je koelkast onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw koelkast, ook inbouw koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, waaronder de inbouw koelvriescombinatie, de onderbouw koelkast (tot 85 cm hoog) en de gewone inbouw 1-deurskoelkast (hoger dan 85 cm). Voordat je jouw keuze maakt wat voor soort inbouw koelkast je wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken waar je de koelkast wilt plaatsen, wat de nismaten zijn van je huidige kast en welk scharniersysteem je hebt.