25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Tafelmodel koelkasten

EP: helpt je graag bij het kiezen van de juiste koelkast.

Welke vrijstaande koelkast heb ik nodig?

Koelkasten zijn er in verschillende soorten en maten, allemaal met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinsituatie kan je bij ons de beste koelkasten kiezen met onder andere No Frost, aantal groentelades, glasplateaus, inhoud koelen en vriezen of met een verwisselbare draaideur. De verschillende koelkasten zijn te benoemen als vrijstaande koelkast of als inbouw koelkast, waarbij de vrijstaande koelkasten beschikbaar zijn als tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie, kastmodel koelkast en Amerikaanse koelkast. De inbouw koelkasten zijn beschikbaar als inbouw 1-deurskoelkast, koelvriescombinatie en onderbouw koelkast. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten koelkasten.

Wat is een tafelmodel koelkast?

De tafelmodel koelkast is ideaal geschikt als vrijstaand model of om onder het werkblad van je keuken te plaatsen. Ook kan je de bovenkant van de koelkast als werkblad gebruiken of je kookplaat op plaatsen. Ideaal dus voor als je weinig ruimte in je keuken hebt en de tafelmodel koelkast als werkblad wilt gebruiken. Standaard is de tafelmodel koelkast zo’n 85 cm hoog en 60 cm diep. De tafelmodel koelkast is met een inhoud van zo’n 120 tot 140 liter geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. De kenmerken van een tafelmodel koelkast, op basis van de inhoud in het koelgedeelte en het vriesgedeelte, is dat je hiermee beschikt over een kleine inhoud in het koelgedeelte, vaak van 150 liter of minder. Een tafelmodel koelkast kan ook nog in het bezit zijn van een vriesvak.  De inhoud van het vriesgedeelte is dan vaak 65 liter of minder.

> Naar alle tafelmodel koelkasten

Wat zijn de voor- en nadelen van een tafelmodel koelkast?

Wat zijn de voordelen en nadelen van een tafelmodel koelkast? We leggen je graag uit wat je moet weten, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt op het moment dat je een nieuwe tafelmodel koelkast wil kopen.