25.708 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Stofzuiger kopen bij EP:

Een stofzuiger wordt bijna elke dag gebruikt. Is het niet voor een grondige schoonmaakbeurt dan is het wel om dat kleine beetje vuil op te zuigen. In een huis wordt geleefd en dat brengt altijd vuil met zich mee. U als consument heeft steeds meer keuze, want naast de traditionele stofzuiger met zak, zijn er steeds meer zakloze stofzuigers te koop en maken de steelstofzuigers en robotstofzuigers steeds meer zijn intreden in de Nederlandse huishoudens.

Steeds meer keuze

De uitgebreide keuzemogelijkheden maken het u steeds lastiger. Welke stofzuiger is de beste keuze en past bij uw wensen?

Uw behoefte bepalen uiteindelijk welk product het best voor u is. Voor grote oppervlakten is bijvoorbeeld een stofzuiger met zak een goede keuze. Een steelstofzuiger wordt steeds krachtiger en heeft al de flexibiliteit als groot voordeel omdat deze bijna altijd snoerloos zijn. Daarnaast ontwikkelen fabrikanten batterijen die steeds sterker worden. Een kruimelzuiger biedt u dezelfde flexibiliteit en is ideaal voor kleine hoeveelheden stof en voor vuil op plekken waar een grotere stofzuiger minder gemakkelijk bij kan komen. Voor de gene die liever het werk uit handen geeft, is een stofzuigerrobot de perfecte keuze.

Heeft u een stofzuiger nodig? EP: biedt u altijd de juiste keuze. Of u nu een steelstofzuiger, een stofzuiger met of juist zonder zak wilt kopen of voor de flexibiliteit van een kruimelzuiger kiest, EP: kan het u bieden.

Merken: AEG | Miele | Bosch | iRobot | Philips | Dyson | Numatic

Meer advies nodig?

Bent u er nog niet helemaal uit wel product u wil aanschaffen en wenst u meer advies? Bekijk dan de adviespagina’s van de verschillende productgroepen:

Adviespagina: Stofzuiger met zak | Stofzuiger zonder zak | Steelstofzuiger | Robotstofzuiger | Kruimeldief

Energielabels

Een steeds vaker gehoord verzoek is een energiezuinig product. Ook stofzuigers worden steeds zuiniger. Bent u toe aan een nieuwe stofzuiger? Bekijk onze adviespagina over energielabels die speciaal gericht is op stofzuigers.

Met een energiezuinige stofzuiger bespaart u als snel veel geld op energiekosten. Het loont daarom om over te stappen op een energiezuiniger model. Dus ook als uw huidige stofzuiger nog wel werkt, loont het in de meeste gevallen om een zuiniger model te kiezen. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.    

Stofzuigers uit onze folder