25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Televisie is altijd al belangrijk geweest in ons leven. Het opent een venster op de wereld en laat ons het leven ervaren vanuit onze woonkamers. Het vermaakt ons. Verbindt ons. Inspireert ons. Samsung gaat met haar nieuwste Premium UHD TV line-up weer een stapje verder, en levert een intensieve kijkervaring met spectaculaire kleuren en levensechte beelden. Geniet van een nieuwe wereld van content, allemaal direct op uw TV. En verrijk uw woonkamer met een minimalistisch design van hoogwaardig materiaal. De nieuwste Samsung Premium UHD TV TV’s zullen u versteld doen staan.

Premium UHD Beeldkwaliteit

De nieuwe definitie van levensecht. Quantum dot-technologie laat u genieten van nauwkeurige en adembenemende kleuren. Het scherm levert 96% van alle kleuren van de DCI-standaard, de standaard die in filmzalen geldt. De combinatie van rijke kleuren en subtiele tinten creëert de meest levensechte beelden, voor een kijkervaring die nog dichter bij de realiteit komt. En dankzij High Dynamic Range (HDR) schitteren niet alleen de helderste delen van het beeld meer dan ooit, maar ziet u nu zelfs de kleinste detail in de donkerste schaduwen. HDR is een nieuwe beeldtechnologie die garant staat voor veel helderdere en contrastrijkere beelden. Alle Samsung Premium UHD TV’s zijn uitgerust met HDR1000. Dit garandeert een maximale helderheid van 1000 nits, 2,5x meer dan een traditionele televisie. Daarom geniet u met Samsung Premium UHD TV van perfect beeld onder alle omstandigheden, ook als u overdag TV kijkt in een zeer lichte kamer.

Grenzeloos design

Schoonheid alom. Het 360° design met zijn slanke, metalen behuizing en strak afgewerkte achterkant past perfect in uw interieur en is vanuit elke hoek een lust voor het oog. Alle Premium UHD TV hebben dit jaar het grenzeloos design meegekregen. Het beeld heeft geen kader meer, zodat het lijkt te zweven en niets u afleidt van de actie op het beeld. Ook het ontwerp van de voet benadrukt de slanke vormgeving en leidt alle aandacht naar het beeld.

Smart TV, nu nog slimmer.

De Tizen Smart Hub van Samsung is het startpunt van al uw entertainment. Dit jaar is de integratie van verschillende functies en diensten verbeterd. Zo geniet u nog makkelijker en comfortabeler van uw Smart TV. In de Smart Hub vind u al uw bronnen, streaming diensten, live TV, en games terug. En u heeft maar één afstandsbediening nodig om alles te bedienen, inclusief externe apparaten die u aansluit op de TV. Uw smartphone of tablet verbindt u bovendien moeiteloos met de TV, zodat u gemakkelijk foto’s, video’s en muziek kunt delen met uw familie en vrienden. Ook de inhoud van populaire apps zoals Youtube of Netflix bekijkt u zo moeiteloos direct op het grote scherm van de TV.