12.496 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Samsung QLED

QLED staat voor Quantum Dot en staat voor het helderste en scherpste beeld dat u kunt krijgen.

Samsung QLED TV

Na LCD en LED TV introduceerde Samsung in 2017 een nieuwe revolutie in TV land: QLED TV. QLED staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode. Quantum dot staat voor het helderste en scherpste beeld dat u kunt krijgen. Het beeldscherm is voorzien van een laag nanokristallen, die dankzij de invloed van licht opkleuren, met een veel hoger kleurbereik tot gevolg. In 2018 gaat Samsung weer een stapje verder met allerlei nieuwe technologiën in de nieuwe QLED TV's. Daarnaast moet de TV onderdeel gaan worden van het slimme interieur, waarbij alle apparaten met elkaar verbonden zijn. Kijk hieronder de video over Samsungs ontwerpfilosofie en lees daaronder verder over de nieuwste QLED TV's.

QLED TV: De stijlvolle oplossing

Ambient Mode: we kijken graag tv, maar we zien hem liever niet. Dankzij de Ambient Mode is de TV mooi, zelfs als hij uit staat. Met Ambient Mode laat u kunst, nieuws of foto's op uw TV zien. Het zwarte gat in uw woonruimte is verleden tijd.

One Invisible Cable: al uw randapparatuur sluit u aan op de One Connect-box, die u met de dunne en transparante Invisible Cable met de TV verbindt. Via deze kabel gaat ook de stroom, dus er loopt maar één kabel. Opgeruimd.

No Gap Wall-Mount: hiermee hangt u uw QLED TV naadloos tegen de muur.

QLED TV: Intens heldere kleuren

100% kleurvolume: QLED TV’s leveren als eerste ter wereld een 100% kleurvolume (bevestigd door keuringsinstituten), waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen.

Contrast Elite: het nieuwe QLED-paneel maakt gebruik van een speciale antireflecterende laag. Die verhindert storende reflecties die anders een negatieve impact zouden hebben op het contrast en helderheid. Zo kunnen de QLED TV’s een diep en rijk zwart beeld weergeven. Of de scène nu licht of donker is, de TV geeft alle details weer, en dat ongeacht of u kijkt in een donkere of heldere omgeving.

HDR Elite: High Dynamic Range (HDR) is een nieuwe beeldtechnologie die een waarheidsgetrouw beeld weergeeft. QLED TV’s zetten nu een nieuwe standaard voor maximale helderheid met HDR 1500 (voor de 88Q9F, Q8- en Q7-reeks) en HDR 2000 (voor de 65Q9F). Dat is tot 5x helderder dan een conventionele televisie. En dat zonder impact op kleurweergave, die bij elk niveau van helderheid nauwkeurig blijft.

QLED TV: De perfecte Smart TV

One Remote Control: dankzij One Remote Control bedient u alle aangesloten apparaten met de Smart Control afstandsbediening van uw Samsung TV, zoals de settopbox voor digitale TV, Blu-ray-speler of Home Theater audio-set.

SmartThings: de Smart TV kan moeiteloos verbonden worden met meerdere apparaten. Deze apparaten, dus ook uw TV, kunnen bediend worden met de SmartThings app. In plaats van meerdere apps heeft u nu één app voor alles.

Content: de Smart Hub brengt al uw entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games.

Bekijk alle Samsung QLED TV's