25.684 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

QuickDrive is de nieuwste technologie van Samsung en verkort de wastijd van een wasprogramma tot 50% en verbruikt tot 20% minder energie, dit terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De nieuwe Samsung QuickDrive wasmachines zijn voorzien van een Q-Drum™ ‘hoofdtrommel’ met een 'achterplaat’ die onafhankelijk en in tegengestelde richting van elkaar bewegen. Hiermee wordt je wasgoed dynamisch en in een samenwerkende beweging snel, krachtig en net zo voorzichtig gewassen. Je kleding wordt hierdoor twee keer zo snel gewassen en houdt je kleding mooi. Dat de wastijd van een wasprogramma tot 50% wordt verkort en tot 20% minder energie verbruikt is getest met de Samsung WW8800M, in vergelijking met de Samsung WW8500K (5 kg, 40℃ katoen was). De Samsung QuickDrive wasmachine wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met een halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen +/- 2%. Ook bespaart de Samsung QuickDrive wasmachine 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met een halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data.

Naar alle Samsung wasmachines

Q-rator | Features | AddWash | EcoBubble | QuickDrive wasmachines

Q-rator. Garandeert een perfect wasresultaat

De Samsung QuickDrive wasmachines zijn bovendien voorzien van een intelligent AI-aangedreven wasassistent; de Samsung Q-rator. Op basis van je gebruikersinteracties, waaronder je wasprogramma’s, verzamelt de wasassistent data om een perfect wasresultaat te adviseren, zodat jouw Quickdrive wasmachine efficiënter gebruik kan maken van de wasprogramma’s. De 'Laundry Recipe' geeft aan wat het beste wasprogramma is, de 'Laundry Planner' helpt je met jouw planning en de 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen in te zien en op te lossen.

De belangrijkste QuickDrive Features

De Samsung QuickDrive wasmachines zijn voorzien van innovatieve en gebruiksvriendelijke functies. Naast dat een wasprogramma tot 50% wordt verkort en de wasmachine tot 20% minder verbruikt doordat de wastrommel en de achterplaat onafhankelijk van elkaar draaien, zodat het wasgoed dynamisch beweegt, van boven naar beneden en van voor naar achter, zijn de QuickDrive wasmachines ook voorzien van onder andere Bubble Soak, SuperSpeed, EcoBubble, AddWash, VRT plus en Eco Drum clean+.

  • Bubble Soak. De Bubble Soak-technologie kan zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen! De Bubble Soak-technologie helpt het wasmiddel goed in de vezels van het wasgoed door te laten dringen waardoor moeilijk te verwijderen vlekken, zoals chocolade, rode wijn of grasvlekken, worden verwijderd!
  • SuperSpeed. De SuperSpeed functie is een tijdbesparende functie en maakt gebruik van de Speed Spray, waarbij er een extra krachtige spoeling en een snelle reiniging in slechts 39 minuten mogelijk is.
  • VRT plus. Dankzij de VRT plus functie ben je voorzien van een 3 Dimensional Vibration Sensor waar zware trillingen van de QuickDrive wasmachine worden voorkomen. Dankzij magnetische kogels aan de buitenkant van de trommel blijft deze perfect in balans. Ook als de wasmachine ook hoge toeren aan het centrifugeren is, worden zware trillingen voorkomen.
  • Eco Drum clean+. Deze zelfreinigende formule zorgt er automatisch voor dat de trommel van je QuickDrive wasmachine schoon blijft. Vuil en eventuele schimmel of geurtjes worden verwijderd zodat de trommel schoon en fris blijft zonder dat je ongezonde chemicaliën of bleekmiddelen hoeft te gebruiken. Selecteer deze optie zonder was en wasmiddel in de wasmachine te doen en de trommel reinigt zichzelf.

AddWash. Voeg eenvoudig kleding toe tijdens het wassen

Je kent het wel, heb je net de wasmachine gestart, blijkt er toch nog een sok in de wasmand te zitten. Maar liefst 80% van de Nederlanders vergeet wel eens iets bij de was te doen. Vanaf nu is dat geen probleem meer, dankzij Samsung AddWash. Je kan snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heb je een handwas gedaan? Met AddWash kan je jouw handwas eenvoudig toevoegen om alleen mee te laten spoelen en centrifugeren. Simply AddWash.

JJwGUI7KW-s

EcoBubble. Krachtig wassen, zelfs op lage temperaturen

De innovatieve EcoBubble-technologie van Samsung welke in de QuickDrive wasmachine wordt gebruikt, garandeert het allerbeste wasresultaat. Bij de EcoBubble-technologie wordt gebruik gemaakt van lucht en water om het wasmiddel op te lossen. Er worden krachtig reinigende schuimbellen aangemaakt die evenredig worden verdeeld over het wasgoed en die dieper en 40 keer sneller dan normaal in de stoffen doordringen, zodat je was perfect schoon wordt. En het mooiste aan deze ingenieuze EcoBubble-technologie is dat er voor dit fantastische resultaat geen warm water nodig is en er zodoende tot wel 70% minder energie wordt verbruikt. De EcoBubble-technologie zorgt voor echt milieuvriendelijke waskracht.