25.681 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Wil je een nieuwe Samsung koelkast kopen? De Samsung koelkasten zijn verkrijgbaar als vrijstaande koelkast, inbouw koelkast en Amerikaanse koel-vriescombinatie, ook wel Amerikaanse koelkast genoemd. Beide soorten koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Het soort vrijstaande koelkast wordt weergeven als het type model. Een Samsung vrijstaande koelkast wordt weergegeven als kastmodel koelkast, tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie en Amerikaanse koelkast. Ditzelfde geldt ook voor de Samsung inbouw koelkasten, waarbij hier alleen de modellen inbouw 1-deurskoelkast, inbouw koelvriescombinatie en onderbouw koelkast beschikbaar zijn. Tot slot onderscheiden de inbouw koelkasten zich als deur-op-deur inbouw koelkast en sleepdeur inbouw koelkast. De twee soorten deurmontagesystemen, of scharniersystemen, zijn belangrijk bij de keuze de juiste inbouw koelkast. Het bepaalt namelijk hoe de meubeldeur en de deur van je inbouw koelkast met elkaar verbonden zijn.

Naar alle Samsung koelkasten

Vrijstaande koelkasten van Samsung

De vrijstaande koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen, allen met hun eigen voordelen. Op basis van je wensen of gezinssituatie kan je bij ons de beste koelkasten kiezen. Het soort vrijstaande koelkast wordt weergeven als het type model. Als je op zoek bent naar een vrijstaande koelkast, dan kun je kiezen voor een kastmodel koelkast, tafelmodel koelkast, koelvriescombinatie of Amerikaanse koelkast.

Inbouw koelkasten van Samsung

Wil je liever dat je koelkast onderdeel wordt van je keuken? Kies dan voor een inbouw koelkast, ook inbouw koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar, waaronder de inbouw koelvriescombinatie, de onderbouw koelkast (tot 85 cm hoog) en de gewone inbouw 1-deurskoelkast (hoger dan 85 cm). Voordat je jouw keuze maakt wat voor soort inbouw koelkast je wilt aanschaffen is het belangrijk om te kijken waar je de koelkast wilt plaatsen, wat de nismaten zijn van je huidige kast en welk scharniersysteem je hebt.