13.597 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Onze winkels bezorgen nog steeds en zijn telefonisch bereikbaar voor advies of vragen

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Family Hub

Dé slimme koelkast

Family Hub: dé slimme koelkast

De Samsung Family Hub koelkasten zijn dé slimme koelkasten van Samsung. De dagelijks overheerlijke recepten zijn nu nog makkelijke te vinden en u kunt waar en wanneer dan ook de inhoud van de Family Hub koelkast inzien. De belangrijkste voordelen van Family Hub is Food Management, Family Connection, Home Entertainment en natuurlijk Smart Home.

  • Food Management: maak eenvoudig een boodschappenlijstje, bestel uw producten, ontvang een melding over de houdbaarheid en bekijk dankzij de 3 camera’s op afstand met uw smartphone de inhoud van uw koelkast.
  • Family Connection: integreer en beheer de roosters, schema’s en agenda’s van uw gezin, deel foto’s en verstuur berichten van het touchscreen naar uw gezinsleden.
  • Home Entertainment: luister naar uw favoriete muziek of zelfs uw TV programma’s via de Samsung Family Hub koelkasten. Hiervoor heeft u wel een Samsung TV nodig waarbij u het programma direct naar het scherm op de koelkast streamt.
  • Smart Home: uiteraard kunt u met de Family Hub via de Smart Home-app verbinding maken met alle Smart Home apparaten die onderdeel zijn van het smart Home ecosysteem.