25.685 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Samsung

Kernwoorden voor de producten van Samsung zijn kwaliteit, innovatie en design.

Het Koreaanse Samsung is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste elektronicabedrijven te wereld en is actief in meer dan 58 landen. Samsung is actief in zeer veel productcategorieën, waaronder televisies, smartphones, tablets, wireless audio, koelkasten, vriezers, drogers en wasmachines. Kernwoorden voor de producten van Samsung zijn kwaliteit, innovatie en design.

Televisie

Op gebied van Televisie is Samsung in Nederland verreweg de grootste speler. Dankzij slimme technologieën en innovatief design heeft Samsung een zeer groot marktaandeel weten te veroveren. Samsung oogst veel lof maar haar Full HD, Ultra HD en 4K/8K QLED TV's en mag dan ook regelmatig awards in handen nemen voor de prestaties van deze toestellen. Samsung was het eerste merk dat een televisie met 8K-resolutie op de markt bracht.

Samsung soundbars

Samsung werkt bij haar Cinematic Soundbars samen met de specialisten van Harman Kardon, waardoor u geniet van een verbluffende Dolby Atmos-ervaring.

Keukenapparatuur

Samsung mikt op efficiënte, energiezuinige, slimme apparaten met een gelikt uiterlijk. Daarmee is Samsung steeds nadrukkelijker aanwezig in de categorieën koelkasten, vriezers en ovens/magnetrons.

Huishoudelijke apparaten

De wasmachines, drogers en stofzuigers van het merk beschikken niet alleen over een stijlvol ontwerp, ze zitten tevens boordevol met de nieuwste technieken. Samsung is zeer actief met nieuwe innovaties op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bekijk bijvoorbeeld de unieke Samsung Addwash wasmachines.