Gratis thuisbezorgd

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Samsung AddWash

Voeg eenvoudig kleding toe tijdens het wassen

U kent het wel, heeft u net de wasmachine gestart, blijkt er toch nog een sok in de wasmand te zitten. Maar liefst 80% van de Nederlanders vergeet wel eens iets bij de was te doen.

Simply AddWash

Vanaf nu is dat geen probleem meer, dankzij Samsung AddWash. U kunt snel en gemakkelijk iets toevoegen wanneer de was al draait, tijdens het gehele wasprogramma. Heeft u een handwas gedaan? Met AddWash kunt u deze eenvoudig toevoegen om alleen mee te laten spoelen en centrifugeren. Simply AddWash.

Unieke voordelen

Naast de unieke AddWash deur zijn deze wasmachines voorzien van vele andere handige specificaties (deze kunnen per model verschillen). 

  • Smart Control - Bedien uw wasmachine waar en wanneer u wilt: Met Smart Control kunt u uw wasmachine waar en wanneer u wilt bedienen met een app op uw smartphone. Of u nu binnen of buiten bent, u kan de was op ieder moment starten of pauzeren én gekozen programma's, resterende wastijd en eindmeldingen bijhouden.
  • EcoBubble - Was koud, bespaar energie: De EcoBubble motor mengt water en wasmiddel en blaast het als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen in uw wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en uw kleding beter schoon wordt. Hierdoor kunt u ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor uw was en uw portemonnee.
  • Super Speed - Een volledig wasprogramma in slechts 59 minuten: Even snel tussendoor een was draaien? Geen probleem! De nieuwe Samsung wasmachine werkt in slechts 59 minuten een compleet programma af. Met de Speed Spray functie wordt de was krachtig en snel gereinigd.

sFJcEpgTk90