Gratis thuisbezorgd vanaf 50,- euro

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Dyson V11 Absolute

Detecteert. Past zich aan. Maakt grondig schoon.

Dyson snoerloze stofzuigers

Het huidige Dyson snoerloze stofzuiger-assortiment bestaat uit drie families: V11, V10 en V8. De Dyson V11 is Dyson’s nieuwste innovatie en genereert de hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Onze Dyson expert André zal je de verschillen tussen de drie families uitleggen en je helpen helpen de juiste snoerloeze Dyson stofzuiger te vinden.

VtfWvBCwEHo

Grondige reiniging overal.

De snoerloze technologie van Dyson maakt het eenvoudiger om in en om het huis schoon te maken. Ook detecteert de Dyson snoerloze steelstofzuiger continu, en past vervolgens automatisch het vermogen aan. De Dynamic Load Sensor technologie (DLS™) detecteert 360 keer per seconde de borstelweerstand en past automatisch de motorsnelheid aan op tapijten en harde vloeren. Voor een grondige reiniging van alle vloertypen. Voor een krachtige reiniging van vloeren hebben zij de Torque vloerzuigmond. De krachtigste vloerzuigmond van Dyson ooit. Stugge nylonborstels dringen diep door in het tapijt om hardnekkig vuil te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen stof van harde vloeren en uit kieren.

Intelligente, krachtige reiniging.

De drie reinigingsstanden van de Dyson V11™ stofzuiger zijn bedoeld voor uiteenlopende taken. Zo beschik je over het juiste vermogen, waar je ook schoonmaakt. Kies uit drie krachtige reinigingsstanden, zoals de Eco modus, Auto modus of Boost modus. Met de Eco modus heb je tot 60 minuten gebruiksduur, voor grotere schoonmaakklussen op alle vloertypen. De Auto modus detecteert, past zich aan en maakt grondig schoon. Het optimale evenwicht tussen zuigkracht en gebruiksduur. Past zich op intelligente wijze aan op verschillende vloertypen. Met de Boost modus heb je twee keer de zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik, gemeten in de hoogste zuigmodus bij de vloerzuigmond.

Rapporteert op intelligente wijze meldingen in real time.