26.166 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Klarna

Winkelzoeker

Ontdek de nieuwe Dyson V11

De Dyson V11 Absolute Extra heeft de hoogste zuigkracht van alle snoerloze stofzuigers in gebruik. Optimaliseert op intelligente wijze zuigkracht en gebruiksduur, past zich automatisch aan op het type ondergrond en heeft een gebruiksduur tot 60 minuten in de Eco modus.

Alleen een Dyson werkt als een Dyson

Pionier. Gepatenteerd. Meedogenloos verbeterd.

De Dyson V11 Absolute Extra is voorzien van een geavanceerd LCD-scherm, geavanceerde gehele machine filtratie, de Dyson Hyperdymium™-motor en Radial Root Cyclone™ technologie. Het geavanceerd LCD-scherm geeft elke seconde updates over gebruiksduur en prestaties, voor meer controle over uw schoonmaak. Dankzij de geavanceerde gehele machine filtratie vangt de zesvoudige filtratielaag 99,97% op van de kleine deeltjes vanaf 0,3 micron. De Hyperdymium™-motor van Dyson genereert 125.000tpm en is daarmee de krachtigste snoerloze stofzuiger van Dyson. Bovendien genereren Dyson’s gepatenteerde cyclonen een kracht van 79.000 g waarmee stof het stofreservoir in wordt geslingerd zonder het filter te verstoppen; de zuigkracht blijft dus op peil.

Past zich automatisch aan op verschillende vloertypen.

De Torque vloerzuigmond gebruikt het Dyson DLS™ systeem. In Auto modus past het systeem automatisch de zuigkracht aan naargelang het vloertype. Zo kun je tapijten en harde vloeren schoonmaken, zonder van vloerzuigmond te veranderen.

De belangrijkste Dyson voordelen