15.859 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Al meer dan 50 jaar dé elektronicaspecialist

100 winkels door heel Nederland

Achteraf betalen via Afterpay


Over Dyson Pure Hot+Cool

Bij het koken komen ultra fijne deeltjes vrij. Dyson luchtreinigers vangen 99.95% van de ultra fijne deeltjes, zo klein als 0.1 micrometer. De Dyson verwarmende luchtreinigingsventilatoren detecteren en verwijderen vervuilende stoffen, en verspreiden vervolgens gereinigde lucht. Live rapporten over de luchtkwaliteit en de temperatuur op het LCD-scherm. Op het ingebouwde LCD-scherm kunt u zien wat de temperatuur is en welke gassen en deeltjes er op dit moment in uw kamer zijn, zoals PM10-niveau, PM2.5-niveau, Stikstofdioxide (NO2), Vluchtige organische stoffen (VOCs), Temperatuur, Gebruiksduur filter.

Ook verspreidt de Dyson Pure Hot+Cool gereinigde lucht naar elke hoek van de kamer. De machine verspreidt meer dan 290 liter gereinigde lucht per seconde. Met de 350˚oscillatie wordt de gereinigde en verwamde lucht verdeelt en gecirculeerd in alle hoeken van de kamer. En met de Automatische modus handhaaft u de luchtkwaliteit en temperatuur, zodat u dat niet hoeft te doen. In de automatische modus zal de machine automatisch verontreinigende stoffen verwijderen en de doeltemperatuur handhaven. Dus u kunt uw dagelijkse activiteiten voortzetten, terwijl uw verwarmende luchtreinigingsventilator controleert en reageert.

Verspreidt gereinigde lucht naar elke hoek van de kamer.

De machine verspreidt meer dan 290 liter gereinigde lucht per seconde. Met de 350˚oscillatie wordt de gereinigde en verwamde lucht verdeelt en gecirculeerd in alle hoeken van de kamer. Verspreide modus. Reinigt zonder te koelen. In de verspreide modus projecteert de unieke Dyson luchtklep lucht door de achterkant van het apparaat, terwijl het tegelijkertijd de lucht effectief blijft reinigen. Nachtmodus. Voor een comfortabele nachtrust. Deze stand maakt gebruik van de stilste instellingen en een gedimd scherm. De machine blijft wijzigingen in de luchtkwaliteit in de gaten houden en daarop reageren en handhaaft uw doeltemperatuur.

Kijk wat een Dyson verwarmende luchtreinigingsventilator voor u kan betekenen.

MjENysn0ktI