Let op! Wegens drukte bij onze vervoerders, kan het leveren van je bestelling iets langer duren. Bestellingen die via een EP:Winkel lopen, worden de volgende werkdag uitgeleverd (mits op voorraad)

12.924 klanten beoordelen onze winkels met een 9.1

Gratis ophalen bij één van onze 100 winkels

14 dagen bedenktijd op alle online aankopen

Achteraf betalen via Afterpay


Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in uw huis.

Maar deze vervuiling is niet altijd zichtbaar. Om een hele woonkamer goed te reinigen, gaat de Dyson Pure Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtestcondities¹ door ook automatisch deeltjes en gassen te detecteren, 99,95% van de zeer fijne deeltjes uit de lucht te halen, en gereinigde lucht te verspreiden en te laten circuleren met behulp van Air Multiplier™ technologie². Alleen de Dyson luchtreinigende ventilator is ontworpen en getest om dit alles te doen. (op basis van testgegevens van concurrenten, per december 2017). Het vernieuwde Lcd-scherm. In het vernieuwde Lcd-scherm worden deeltjes en gassen gedetecteerd en gemeld.

Potentieel schadelijke stoffen en gassen zijn aanwezig in het hele huis.

De potentieel schadelijke stoffen en gassen welke aanwezig zijn in het hele huis zijn onder andere PM 10: pollen en allergenen van planten en bloemen, PM 5.0: bacteriën en schimmelsporen, PM 2.5: industriële uitlaatgassen, PM0.1: zeer fijne deeltjes, Formaldehyde: tapijten, vloerkleden en vloerbedekking, Ozongas: nare huishoudelijke luchtjes, Benzeen en vluchtige organische stoffen: schoonmaakproducten en geurkaarsen en Stikstofdioxide (NO2): gaspitten en kookdampen.

601_VRmcM_8